Välkommen till den första virtuella mässan någonsin för franchisemöjligheter i Sverige!
Hem NYHETER Välkommen till den första virtuella mässan någonsin för franchisemöjligheter i Sverige!

Välkommen till den första virtuella mässan någonsin för franchisemöjligheter i Sverige!

Publicerat av: Redaktionen

Som en del av uppdraget att hjälpa och utveckla franchisebranschen är Franchise Group värd för Franchise Fair 2021 den 27 maj.

Detta endags evenemang är platsen för framtida franchisetagare och entreprenörer att möta en mängd kända samt nya spännande svenska och internationella franchisevarumärken.

Besökare deltar gratis på mässan och de kommer också att ha möjlighet att lyssna och titta på Masterclass-seminarium från några ledande personer inom den svenska och internationella franchisesfären. Där delas revolutionerande idéer, erfarenheter, lärdomar, några av trenderna och förändrade beteenden som kommer att forma franchising under de kommande åren.

De redan bekräftade talarna är; Farrah Rose (Head of International Development, The Franchising Center), Johan Isacson (Director of Franchise, Lindex), Mattias Hedwall (Advokat Baker McKenzie), Johan Martinsson (VD, Swedish Franchise Association), Karin Kisker (medgrundare, Franchisepodden) och Marco Hero (ordförande, Franchise Pool International). Fler tillägg till denna redan imponerande talarlista kommer att tillkännages under de kommande veckorna.

För franchisekoncept är detta ett unikt tillfälle att rekrytera franchisetagare och för att uppnå sina expansionsplaner på ett kostnads- och tidseffektivt sätt. Det finns standard-, medel- och premiummontrar som har utformats för att vara en så bra tvilling som möjligt till en fysisk monter – skapa interaktion och möjliggöra värdefulla kontakter.

Det har varit stort intresse från ett betydande antal varumärken. Ett urval av utställare som redan har bekräftat inkluderar följande: Alert Senior, Coop, DuCalme Yoga Studio, F45 Fitness, Fogarolli, Garageportexperten, Grekiska Kolgrillsbaren, Kinga, Lindex, Optima Planta, Osteostrong, Reitan Convenience (Pressbyrån och 7-Eleven), Salladsmagasinet, Skyltstället, Stars and Stripes, Wrapchamp och Zócalo.

Besökare kommer också att kunna delta i ett Q & A-forum med vänner från franchisevärlden för att dela kunskap och erfarenheter samt för att bli underhållna i Fika-området under sina pauser.

De virtuella dörrarna öppnas kl. 09.30 och stängs kl. 19.30 (CET) vilket ger internationella utställare och personer med dag-jobb möjlighet att delta när det passar dem.

Om du är intresserad av att delta eller ställa ut på Franchise Fair 2021 den 27 maj, registrera ditt intresse på deras hemsida: www.franchisefair.se

Det har varit ett stort gensvar från franchisevärlden lokalt och internationellt för detta evenemang, vilket har säkrat Baker McKenzie och Marginalen Bank som huvudpartner samt andra stödjande partners; Svenska Franchise Föreningen, Business Sweden, Adplorer, Kosmonaut, Global Franchise Magazine, Ziik och NyföretagarCentrum. .

Relaterade Artiklar