Upplev en analog skrivkänsla i en digital värld med Paperlike nya Folio-paket för iPad
Hem PRODUKTNYHETER Upplev nu en analog skrivkänsla i en digital värld med Paperlike nya Folio-paket för iPad

Upplev nu en analog skrivkänsla i en digital värld med Paperlike nya Folio-paket för iPad

Publicerat av: Redaktionen

Det nya innovativa tillbehörspaketet för iPad Pro 11 tum och iPad Air 10,9 tum från Paperlike maximerar användarnas effektivitet och komfort.

Med Paperlike Folio-paket omvandlas din iPad omedelbart till en yta som känns som äkta papper – perfekt för anteckningar, skisser och kreativt arbete.

Optimerad för anteckningar

Paperlikes skärmskydd ger en överlägsen känsla när du skriver eller ritar tack vare nanoteknologi som efterliknar pappersytan. Du kan nu göra anteckningar och skisser som på riktigt papper, men med alla fördelar som den digitala enheten erbjuder.

Förbättrad interaktion

Med en unik ytbehandling som minimerar fingeravtryck och fläckar bibehåller din iPad sitt kristallklara utseende samtidigt som du behåller produktiviteten. Skärmskyddet bidrar också till minskad bländning, vilket ger en behagligare upplevelse även vid längre användning.

Upplev en analog skrivkänsla i en digital värld med Paperlike nya Folio-paket för iPad
Skyddar och förbättrar

Det eleganta och funktionella fodralet erbjuder inte bara ytskydd, utan också en säker förvaringsplats för din Apple Pencil, både första och andra generationen. Med Precision Pencil Grip får du ett ergonomiskt grepp som minskar utmattning vid längre användningspass.

Förpackningen innehåller

2 x Paperlike 2.1 Skärmskydd
1 x Paperlike Folio Case
1 x Paperlike Pencil Grip

Paperlike Folio-paket lanseras i Sverige den 20 november 2023 till ett rekommenderat pris på 999 kr. För mer information, besök gärna www.lifestylestore.se

Relaterade Artiklar