Truecaller lanserar nya ljudbaserade appen Open Doors – möjliggör konversationer mellan människor över hela världen
Hem APPAR Truecaller lanserar nya ljudbaserade appen Open Doors

Truecaller lanserar nya ljudbaserade appen Open Doors

Publicerat av: Redaktionen

Truecaller, den ledande globala plattformen för att verifiera kontakter och blockera oönskad kommunikation, lanserar idag en ny ljudbaserad app för trygg, säker och personlig röstkommunikation, Open Doors.

Appen är ett resultat av passionerat utvecklingssamarbete mellan teamen i Stockholm och Indien.

Efter utvecklingen av Truecaller, som skyddar människors digitala liv, och den kostnadsfria appen Guardian, framtagen för att skydda människor i vardagen, lanseras nu Open Doors med målet att tillgängliggöra roliga och spontana konversationer över hela världen. Open Doors är en helt kostnadsfri tjänst och finns tillgänglig via Google Play Store och Apple App Store. Appen fungerar också sömlöst mellan de båda plattformarna.

Open Doors kommer vara gratis att använda och finns tillgänglig globalt via Google Play Store och Apple App Store. Appen fungerar sömlöst mellan de båda plattformarna.

Truecaller lanserar nya ljudbaserade appen Open Doors – möjliggör konversationer mellan människor över hela världen”Sedan Truecaller grundades för 13 år sedan har vi ägnat en stor del av tiden åt att lära oss mer om hur vi människor kommunicerar. Vår nya app Open Doors föddes ur en enkel frågeställning: hur hjälper vi människor, utan att vara påträngande, att upptäcka nya kontakter? För det är syftet, att sammanföra människor över hela världen genom den mest naturliga formen av kommunikation, våra röster,” säger Nami Zarringhalam, Chief Strategy Officer och medgrundare till Truecaller.

Så här fungerar Open Doors

Open Doors är enkelt att ansluta sig till. Om du redan är en Truecaller-användare loggar du in med ett knapptryck. Om du inte är en Truecaller-användare, används ditt telefonnummer för att verifiera dig med hjälp av ett missat samtal eller OTP. Appen behöver bara tillåtelse att använda två funktioner: kontakter (så att du kan dela Open Doors eller ansluta dig till befintliga kontakter som har Open Doors) och telefonfunktionen (behövs för att hålla ljudkonversationer). Deltagarna i en konversation kan inte se varandras telefonnummer.

Du som använder Open Doors har hela tiden full kontroll. Du kan påbörja och avsluta en konversation när du själv vill. Dina vänner kan delta i konversationen genom en notifiering eller genom att klicka på en länk som du delar. Vid lanseringen kommer appens gränssnitt vara tillgängligt på engelska, hindi, spanska, latin och franska, fler språk kommer att läggas till senare beroende på efterfrågan.

När vänner valt att delta i konversationen, blir även deras vänner inbjudna. Nätverkseffekten bidrar till att du inom kort kan få sällskap av en stor mängd kontakter som deltar. Kom ihåg, konversationerna sker i realtid och modereras av det community som byggs upp, precis som Truecaller. Konversationerna sparas inte någonstans och ingen kan lyssna utan din vetskap. Vi förväntar oss att deltagare i konversationerna när en trygg, inkluderande och respektfull miljö.

Baserat på återkoppling från användare kommer vi att fortsätta att utveckla och lägga till fler funktioner till Open Doors.

Relaterade Artiklar