Toughbook FZ-L1 – ny robust och stilren 7-tumsplatta för medarbetare med dagliga kundkontakter
Hem NYHETER Toughbook FZ-L1 – ny robust och stilren 7-tumsplatta för medarbetare med dagliga kundkontakter

Toughbook FZ-L1 – ny robust och stilren 7-tumsplatta för medarbetare med dagliga kundkontakter

Publicerat av: Redaktionen

Panasonics nya robusta och stilrena 7-tumsplatta Toughbook FZ-L1 är skräddarsydd att användas av mobila medarbetare med dagliga kundkontakter, bl a tack vare att den kan integreras med en streckkodsläsare.

Toughbook FZ-L1 – ny robust och stilren 7-tumsplatta för medarbetare med dagliga kundkontakter 2Panasonic har idag lanserat Toughbook FZ-L1, en ny ruggad och stilren Android-datorplatta, skräddarsydd för mobila medarbetare med direkta och dagliga kundkontakter. Enheten är utrustad med en 7-tumsskärm och kan integreras med en streckkodsläsare. Den är allsidigt utformad för användning i en mängd olika affärsområden, såsom t ex detaljhandels-, restaurang-, hotell-, tillverknings-, transport- och logistikbranschen.

Toughbook FZ-L1 kommer i flera olika varianter, t ex med Wi-Fi eller inbyggt 4G, med eller utan Googles mobila tjänster, samt med eller utan streckkodsläsare för scanning av 1D, 2D och QR-koder. Toughbook FZ-L1 väger endast 480 gram, inklusive streckkodsläsare. Trots sin ringa vikt är enheten utformad för att leva upp till användarnas affärsmässiga krav på robusthet.

Toughbook FZ-L1 drivs av operativsystemet Android 8.1 Oreo med stöd för en framtida uppdatering till Android 9. Enheten är utrustad med en Qualcomm 1.1 GHz quadcore-processor med 2 GB RAM-minne och 16 GB inbyggt lagringsutrymme. FZ-L1 är kraftfull nog för alla tänkbara uppgifter och samtidigt tillräckligt energieffektiv för att klara av en hel arbetsdag, med möjlighet till batteribyte under pågående drift. Användarna har dessutom goda möjligheter att krydda enheten med ett helt ekosystem av tillvalsalternativ, såsom t ex bälteshållare, extrabatterier, stylus-pennor, skärmskydd, singel- och multiladdare mm.

Designen är baserad på Panasonics standarder för tålighet, med en IP67-certifiering för sin förmåga att stå emot damm och väta. Enheten är stöttålig och fungerar i temperaturer från -10 till +50 grader Celsius.

Toughbook FZ-L1 finns tillgänglig på marknaden från och med hösten 2018 till ett rekommenderat vägledande pris från 1166 Euro, exklusive moms, med en standardgaranti på tre år.

Relaterade Artiklar