TomTom lanserar Go Essential – en mångsidig GPS med sömlös integrering av smartphones
Hem NYHETER TomTom lanserar Go Essential – en mångsidig GPS med sömlös integrering av smartphones

TomTom lanserar Go Essential – en mångsidig GPS med sömlös integrering av smartphones

Publicerat av: Redaktionen

TomTom lanserar idag TomTom GO Essential – en GPS med handsfree-samtal, röststyrning, kompabilitet med Siri och Google Assistant, en interaktiv skärm och magnetisk montering.

TomTom lanserar Go Essential – en mångsidig GPS med sömlös integrering av smartphones 2Tjänster som ingår i GPS:en är livstids*uppdateringar av kartor, trafikuppdateringar, samt en sex månader lång testperiod av TomTom Fartkameror. Tjänsterna gör det enkelt för förare att hålla sig uppdaterade om nya vägar, tillfälliga omledningar, samt undvika trafikstockningar och fartböter.

TomTom GO Essential är en mångsidig och användarvänlig GPS, som integreras sömlöst med smartphones. Tack vare inbyggt Wi-Fi behöver förare inte längre koppla upp sig mot en dator för att uppdatera sina kartor eller ladda ner den senaste mjukvaran. Genom att koppla upp TomTom GO Essential mot sin smartphone blir körningen dessutom säkrare, med hjälp av hands-freesamtal, Siri och Google Assistant, samt uppläsning av smartphonenotifikationer, såsom sms.

Dessutom har GPS:en självlärande funktioner, som igenkänning av körvanor för att förutse när föraren är på väg till destinationer som har sparats i TomToms platstjänst My Places.

– TomTom GO Essential är den andra produkten i vår produktlinje för standardGPS:er – hack i häl på lanseringen av TomTom Basic, säger Stefan Högberg, Sales & Marketing Director på TomTom i Norden. Med denna GPS kan vi erbjuda en bättre uppkopplad körupplevelse, möjlighet att planera resor i förväg och TomTom Road Trips för att inspirera en ännu bredare publik.

Funktionen TomTom Road Trips gör det möjligt för förare att personanpassa resor och samtidigt upptäcka världens häftigaste rutter. TomTom Road Trips fungerar också sömlöst med TomToms nätbaserade ruttplanerare TomTom MyDrive, som låter förare lägga till och söka efter destinationer via sin smartphone eller dator och därefter synka med sin GPS, så att de är redo för att upptäcka världen.

TomTom GO Essential, med en interaktiv touch-skärm på 5 eller 6 tum, finns tillgänglig i Europa från och med idag och kan köpas i TomToms onlinebutik och på utvalda e-handelssajter. Den nya GPS:en landar i butikerna i början av oktober, med ett rekommenderat pris på 2 299 SEK (5 tum) och 2 699 SEK (6 tum).

Relaterade Artiklar