Tips – 10 romantiska filmer för dig och din partner på alla hjärtans dag
Hem TRENDER Tips-10 romantiska filmer för dig och din partner på alla hjärtans dag 14/02

Tips-10 romantiska filmer för dig och din partner på alla hjärtans dag 14/02

Publicerat av: Redaktionen

Årets mest romantiska dag, alla hjärtans dag, väntar runt hörnet.

För paret som vill ha en mysig hemmakväll har Disney+ nu tagit fram en lista på 10 romantiska filmer att se tillsammans, en del mer klassiska än andra.

10 romantiska filmer för dig och din partner på alla hjärtans dag:

 10 things I hate about you

Biancas familj förbjuder henne att dejta tills hennes äldre killhatande syster Kat har en pojkvän. Filmen inspirerad av Shakespeares “så tuktas en argbigga” bjuder denna high school-komedi på både humor och romantik.

Tips – 10 romantiska filmer för dig och din partner på alla hjärtans dagPretty Woman

Den framgångsrike affärsmannen Edward möter gatusmarta Vivian, vars energiska anda utmanar hans praktiska ställning i livet. En klassisk men otraditionell kärlekshistoria.

 High School Musical

I denna romantiska highschoolfilm upptäcker Troy Bolton, skolans idrottsstjärna och Gabriella Galvez som håller sig mer i baktrunden att de är bra på att sjunga – tillsammans. De tar plats I rampljuset och försätter hela East High i en musikalisk yra.

 Love, Simon

Ingen vet att Simon är gay. Han har inte heller någon aning om vem det är han blivit kär i på nätet – bara att det är någon som går i hans skola. Att reda ut dessa frågor är både roligt, läskigt och livsomvälvande.

 Enchanted

En animerad prinsessa från jagas av en ondskefull drottning och hamnar i verklighetens Manhattan. Musik och magi saknas, och ingen verkar leva lyckliga i alla sina dagar – vid första anblicken åtminstone.

 500 Days of Summer

Efter att ha blivit dumpad av tjejen han tror är hans själsfrände börjar den obotlige romantikern Tom se tillbaks på deras förhållande för att finna vart det gick fel och hur han kan vinna tillbaks henne.

 Wall-E

Renhållningsroboten Wall-E är lämnad ensam på jorden efter att alla människor övergivit den på grund av miljöförstöring. En dag landar den moderna roboten Eva för att leta efter liv på jorden. Wall-E blir så förtjust i Eva att han följer med till rymdskeppet.

 Ruby Sparks

Den unge författaren Calvin lider av skrivkramp och får rådet att gestalta sin drömtjej. Han uppfinner då Ruby Sparks i denna dramakomedi.

 Garden State

Andrew, som lever ett avdomnat liv, återvänder till sin hemstad för sin mammas begravning. Väl där möter han den intressanta tjejen Sam som får honom att öppna upp och träffa gamla vänner.

 The Fault in our Stars

En gripande, livsbejakande kärlekshistoria om Hazel och Gus som delar en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en ungdomskärlek utöver det vanliga.

Relaterade Artiklar