Technogym partner till Stockholm Open 2021
Hem GAMINGE-SPORT Tillsammans Technogym och Stockholm Open 2021

Tillsammans Technogym och Stockholm Open 2021

Publicerat av: Redaktionen

Tillsammans hoppas Technogym och Stockholm Open inspirera fler till en mer hälsosam morgondag.

Technogym är världsledande inom träningsupplevelser för bland annat gym, hotell, spa, rehab-anläggningar, företag, sportanläggningar och hemmaträning.

Under mer än 30 år har företaget arbetat med att erbjuda innovativa lösningar inom träning och wellness med målet att göra människor över hela världen mer hälsosamma, friskare och lyckligare. De har även varit exklusiv leverantör till de senaste åtta olympiska spelen.

Under turneringen är det självklart Technogym’s utrustning som hittas i spelarnas gym, och även besökarna har möjlighet att se mer och prova utvald utrustning i Technogym’s monter på plats på partner court.

Vi träffade Alexander Hed, VD för Technogyms distributör i Sverige, för några snabba frågor om partnerskapet.

Technogym partner till Stockholm Open 2021Vilka styrkor ser ni i tennisen och varför har ni valt att gå in i partnerskapet med Stockholm Open?

Tennis har alltid varit en fokus-sport för Technogym och vi samarbetar med flera kända tennisspelare bland annat Rafael Nadal. Här i Norden har vi till exempel Casper Ruud som tränar på Skillrun. Arbetet som Stockholm Open har gjort i år, och med det startfält som kommer, så ser vi det som en självklarhet att vara med.

Hur kommer partnerskapet att synas under och kring turneringen?

Vi har redan ett samarbete med Kungliga Tennishallen då vi utrustat gymmet som spelarna nyttjar under turneringen. Vi har även en monter under tävlingen där vi bland annat kommer ha en roddtävling och visa några av Technogyms senaste innovationer, bl.a. träningsstationen Technogym Bench, som passar både kommersiella gym och hemmagym. Vi ser mycket fram emot detta partnerskap!

Är det något särskilt ni ser fram emot?

Vi ser fram emot att få träffa tennispubliken och se tennis live igen tillsammans. Vi ser även fram emot ”familjedagen” söndagen den 7 november, då rörelse från tidig ålder är något vi tycker är otroligt viktigt. Partnerskapet mellan Stockholm Open och Childhood Foundation är också något vi ser på med stor glädje. Självklart hoppas vi även på nordisk seger, och kommer att hejja extra mycket på Casper Ruud och Elias Ymer.

 

Relaterade Artiklar