Shopify växer snabbast i Sverige – Tiburon rider på vågen
Hem E-HANDEL Shopify växer snabbast i Sverige – Tiburon rider på vågen

Shopify växer snabbast i Sverige – Tiburon rider på vågen

Publicerat av: Redaktionen

De ska ge flyt i e-handeln

Shopify växer snabbast i Sverige – Tiburon rider på vågen

Henric Malmberg och Jerker Janson på Tiburon

Shopify är enligt färska siffror den e-handelsplattform som har nått störst tillväxt i Sverige under de senaste tolv månaderna.

Bara i januari 2021 öppnade över 1 000 nya Shopify-butiker i Sverige.

Shopify-byrån Tiburon startades för att möta det kraftigt ökade behovet av utvecklingshjälp inom Shopify. Henric Malmberg, en av byråns två grundare, märkte att de flesta e-handlare inser värdet av att bygga från grunden och satsa långsiktigt på sin e-handel.

– Även om Shopify är en tacksam plattform att jobba med upplever många e-handlare att det finns fallgropar som är svåra att hantera utan en byrå som är specialiserad på Shopify, säger Henric Malmberg på Tiburon.

Ökat behov av helhetslösningar

Tiburon grundades efter att Henric Malmberg hade jobbat med Shopify-kunder i två år och sett att många hade behov av helhetslösningar. För att kunna erbjuda dem en bättre kundupplevelse tog han kontakt med sin tidigare kollega, Jerker Janson, designer med en bakgrund från startups i Silicon Valley och Sverige. Han höll med Henric om att många kunder börjar i fel ände; de utgår från sig själva och inte från sina kunders behov.

– Konkurrensen mellan butikerna är så stor idag att framgångsrika butiker måste skapa den absolut bästa kundupplevelsen för att lyckas. Kunderna förväntar sig också mer än enklare standardlösningar, säger Jerker

 

Relaterade Artiklar