The beauty från AI dubbelkamera: Med Honor 10 blir amatörer professionella
Hem NYHETER The beauty från AI dubbelkamera: Med Honor 10 blir amatörer professionella

The beauty från AI dubbelkamera: Med Honor 10 blir amatörer professionella

Publicerat av: Redaktionen

Professionellt fotografi har inte alltid varit självklart inom mobilindustrin, vilket är dags att ändra på.

The beauty från AI dubbelkamera: Med Honor 10 blir amatörer professionella 2Lanserad i London med en AI-teknologi, får Honor 10 ut det bästa från en 24MP + 16 MP dubbellins kamera. Den semantiska bildsegmenteringstekniken som drivs av en oberoende inbyggd NPU från senaste chipset-generationen av Kirin 970, kommer vara ledande inom smartphoneindustrin och överträffa konkurrenter.

AI bakre kamera: Ett klick till professionell kamera DSLR

I ett nötskal kan Honor’s semantiska bildsegmenteringsteknik kartlägga konturerna från olika omgivande objekt i en bild som himlen, växter, människor och vattenfall och identifiera deras platser.

Det är mer avancerat än andra kameror som endast identifierar bakgrunden och personen. AI-teknologin hos Honor 10 igenkänner 500+ scenarier i 22 kategorier i realtid och kan använda scenspecifika inställningar till varje enskilt foto, vilket fungerar precis som en professionell DSLR kamera.

Industrins första semantiska bildsegmenteringsteknik har skapat ett stort framsteg för mobilfoto och öppnat en ny era inom mobilfotografi. Semantisk bildsegmenteringsteknik är en mycket snabbare och effektivare AI-lösning vilket är långt bortom en ”server-side” teknologi. Istället erbjuds en integrerad enhetslösning som inkluderar både semantisk bildsegmenteringsalgoritm och en chipset-accelerationplattform. NPU påskyndar CNNs (convolutional neural network) i processen med objekt- och scenigenkänning och tillämpar perfekta realtidsinställningar till varje segment för att skapa den mest trovärdiga fotograferingen.

Hur kan du använda Honor 10?

Landskap

Genom realtidsigenkänningen från olika scenarier och flera objekt, kan din Honor 10 automatiskt justera kamerainställningar för att hjälpa dig att ta kort likvärdigt med en professionell fotograf. Foton tagna med Honor 10 ger fantastiska färger och den mest livliga och autentiska tolkningen av verkligheten från ett mänskligt ögas perspektiv.

Godbitar

Foton tagna på mat är troligtvis ett av de första objekten som digitala konsumenter tar med deras telefoner. Det gör även våra Honor ingenjörer. Det är anledningen till varför mat-scenariot är en av toppinställningarna som Honor 10’s AI kamera är utvecklad för att känna igen. Med sin realtidsinställning och objekt-igenkänning gör din Honor 10 att maten ser utsökt ut.

Porträtt – en förfining

Vid sidan av realtidsigenkänning och inställningar som gör att porträttbilderna blir skarpa och klara, gör den naturliga bokeh och hudtonseffekten att porträttbilderna får en förbättrad professionell kvalitet. Honor 10 använder också en intelligent fotografisk komposition för att skapa det perfekta porträttet. Efter ansiktsigenkänningen från fotot, identifierar den automatiskt din position och skala i jämförelse med bakgrunden och beskär bilden i bästa möjliga förhållande.

Porträttbelysning

Fantastiska porträtt fås genom belysning. I Honor 10 är vardera ljusförhållande perfekt. Den levereras med flera belysningsalternativ för att användarna ska kunna skapa sin egna porträttkonst: mjuk belysning, fjärilsbelysning, teatralisk belysning, klassisk ljussättning och så vidare.

Bilder

Med AI-rörelsedetekteringstekniken känner Honor 10 igen rörliga objekt (vid aktiveringen av Snapshot-inställningen) och fryser rörelser för att ta bra bilder.

AI främre kamera: Selfie-perfektion

Det är inte enbart den bakre kameran som stöds av AI 2.0 teknologin, Honor 10’s 24 MP främre kamera ses nämligen som ditt intelligenta selfie-verktyg.

Porträttinställning – för autentisk skönhet

Den främre kameran hos Honor 10 kommer även med en porträttinställning. Den stöder 3D-ansiktsigenkänning där den främre kameran genomför en mer detaljerad ansiktsoptimering än någonsin tidigare genom att noggrant spåra över hundra ansiktspunkter på pixelnivå: T-zonen och käkbenen är highlightade och skuggor på kinderna och näsan har förbättrats för att få en så nära verklighetsbild som möjligt. Honor 10 tar selfien precis som i en spegel. Med Honor 10, finns inga förvrängda selfies. Tack vare 4-i-1 ljusfusionsfunktionen som intelligent gör att Honor 10 kan förbättra sensibiliseringen för att säkerhetsställa bildkvaliteten och förser den med skarpa och dynamiska bilder.

Porträttbelysning

Hos Honor 10 blir varje ljusförhållande perfekt och utstrålar en studioliknande effekt. Den levereras med flera belysningsalternativ för att användarna ska kunna skapa sin egna porträttkonst: mjuk belysning, fjärilsbelysning, teatralisk belysning, klassisk ljussättning och så vidare.

”Groufie”

Med Honor 10 blir groufies äntligen riktiga groufies snarare än selfies tillsammans med en grupp med en suddig bakgrund. Den avancerade och precisa ansiktsigenkänningen säkerställer en noggrann bokeh och tar fram detaljerna från allas ansikten i gruppfotot taget med den främre kameran.

Kul funktioner för ett roligare socialt liv

Funktionerna hos Honor 10 är gjorda för fotografientusiaster. Honor 10 vet hur du ska bli populär på sociala medier.

Smart galleri

Det förbättrade galleriet identifierar både karaktärer och scenarier i dina bilder, vilket hjälper dig att organisera dina livshändelser och gör dem enklare att dela.

Highlight 2.0 – Din livsresa i film

Honor 10 fungerar också som en kreativ producent för dina livshändelser. Bilder i det smarta galleriet kan bli grupperade och omvandlade till musikvideos med förinställd musik. Den spelar in de viktiga händelserna när du reser, träffar gamla vänner, har fester, spenderar tid med dina nära och kära och organiserar dessa till din egna personliga filmdatabas.

Enkelt kort – Gest och Röstkontroll

Honor 10 använder gest och röstkontroll i selfies så att du kan fånga händelser och upplevelser i realtid.

Roliga stickers

Precis som den senaste flaggskeppsmodellen så glömmer inte Honor 10 vad dina följare på sociala medier älskar att se och dela. Roliga stickers finns tillgängliga i Honor 10’s främre kamera. Den har alla de effekter du behöver för att du ska lyckas med Instagram, Facebook och Snapchat.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>