Telias service är bäst enligt kunderna
Hem NYHETER Telias service är bäst enligt kunderna

Telias service är bäst enligt kunderna

Publicerat av: Redaktionen

ServiceScore har för åttonde året i rad undersökt hur svenska konsumenter upplever och betygsätter företags servicegrad.

Telias service är bäst enligt kunderna 2I kategorin Telekom hamnar Telia högst på kundernas lista.

När ServiceScore för åttonde året i rad mäter hur svenska konsumenter upplever vilken service de får, är det Telia som får de högsta omdömena inom klassen Telekom.
I förhållande till tidigare års mätningar av ServiceScore har Telia nu klättrat på listan och intar förstaplatsen.
– Kundernas upplevelse av service, bemötande och kvaliteten i tjänsterna är enormt viktigt och avgörande för alla företag. Det är något vi jobbar med hela tiden inom företagets alla olika delar. Att så många upplever att vi levererar den bästa servicen gör oss naturligtvis väldigt stolta och glada, säger Anders Olsson, vd Telia Sverige.
De nominerade i kategorin Telekom 2019 var; Tele2, Comviq, Telia

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>