Telia öppnar ny pilot- och testbutik i nya Kongahälla Centrum
Hem NYHETER Telia öppnar ny pilot- och testbutik i nya Kongahälla Centrum

Telia öppnar ny pilot- och testbutik i nya Kongahälla Centrum

Publicerat av: Redaktionen

Telia väljer det nya köpcentra Kongahälla som adress för lanseringen av sitt nya butikskoncept.

Telia öppnar ny pilot- och testbutik i nya Kongahälla Centrum 2Ett koncept som vill få den fysiska handeln att gå hand i hand med e-handel.

Den nya Teliabutiken blir en pilot och testbutik för att framåt kunna utveckla idéer för att även göra det fysiska butiksbesöket till en mer digital upplevelse. Utöver ny ljus, modern och digital inredning med fokus på hållbarhet är det även helt nya arbetssätt med en ny typ av kundmöte som erbjuds i Kongahälla. Kunderna välkomnas till ett digitalt gränssnitt där de kan se bredare sortiment på produktskärmar och få ta del av mer information eller fun-facts via QR-koder. Klassiska kassadiskar kommer ge plats åt själv-checkout för att personalen som jobbar i butiken ska komma närmare kunderna och kunna ge service oberoende av plats.

Till exempel i den nya sittrappan där kunder också kommer erbjudas föreläsningar, få inspiration och kunskap. Den nya butiken kommer ha 9 fastanställda medarbetare och öppnar i samband med att det nya köpcentret slår upp portarna den 28 mars.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>