Telia öppnar ny pilot- och testbutik i nya Kongahälla Centrum

Telia väljer det nya köpcentra Kongahälla som adress för lanseringen av sitt nya butikskoncept.

Telia öppnar ny pilot- och testbutik i nya Kongahälla Centrum 1Ett koncept som vill få den fysiska handeln att gå hand i hand med e-handel.

Den nya Teliabutiken blir en pilot och testbutik för att framåt kunna utveckla idéer för att även göra det fysiska butiksbesöket till en mer digital upplevelse. Utöver ny ljus, modern och digital inredning med fokus på hållbarhet är det även helt nya arbetssätt med en ny typ av kundmöte som erbjuds i Kongahälla. Kunderna välkomnas till ett digitalt gränssnitt där de kan se bredare sortiment på produktskärmar och få ta del av mer information eller fun-facts via QR-koder. Klassiska kassadiskar kommer ge plats åt själv-checkout för att personalen som jobbar i butiken ska komma närmare kunderna och kunna ge service oberoende av plats.

Till exempel i den nya sittrappan där kunder också kommer erbjudas föreläsningar, få inspiration och kunskap. Den nya butiken kommer ha 9 fastanställda medarbetare och öppnar i samband med att det nya köpcentret slår upp portarna den 28 mars.