TCL släpper sin första 144Hz Mini LED TV-serie
Hem PRODUKTNYHETER TCL släpper sin första 144Hz Mini LED TV-serie

TCL släpper sin första 144Hz Mini LED TV-serie

Publicerat av: Redaktionen

TCL Electronics presenterar under CES sina första Mini LED-modeller med 144Hz som kommer under början av 2022.

TCL fortsätter därmed sin Mini LED-resa och höjer ribban ytterligare för högkvalitativ gaming på storbilds-tv.

TCL Electronics avslöjar under CES 2022 att man under 2022 kommer att lansera 144Hz Mini LED TV för att leverera en mer responsiv och flytande spelupplevelse. Den första av en ny generation av TV-skärmar, TCL 144Hz Mini LED-TV, erbjuder film- och spelentusiaster att uppleva det mesta av de senaste spelen med en ännu högre FPS, bilder per sekund.

TCL släpper sin första 144Hz Mini LED TV-serieDe senaste konsolerna erbjuder ett växande antal spel som utnyttjar 120 FPS och optimerar dessutom många populära äldre spel till 120 FPS. TCL Mini LED TV-modeller med så hög uppdateringsfrekvens som 144Hz kan ge gamers en viktig fördel, särskilt i konkurrenskraftiga multiplayer-spel där reaktionstider på en millisekund är avgörande för seger. Men även spelare som inte är lika frekventa kommer också att uppskatta det extra flytet spelen får med 144 Hz.

TCL ska bli störst på Mini LED
Den nya generationen av Mini LED tv, som baseras på TCL:s Mini LED-teknik, kommer att höja upplevelsen av det visuella i spel och annat actionfyllt innehåll. Med över 1 000 lokala dimmingzoner erbjuder 2022 TCL Mini LED TV-apparater enastående ljusstyrka, slående kontrast och superjämn grafik utan ryckningar för en verkligt uppslukande tittarupplevelse.

Genom det offensiva klivet att tillämpa en 144Hz uppdateringsfrekvens på sina 2022 premium Mini LED TV-modeller, fortsätter TCL att realisera sin vision att erbjuda konsumenter ett intelligent och innovativt liv genom nästa generations Mini LED-teknik. TCL siktar på att bli den främsta aktören inom mini LED-TV-sektorn under de kommande åren med högre produktionsstandarder, högre energieffektivitet och förstklassig bildprestanda.

När de nya modellerna finns tillgängliga på den nordiska marknaden kommer presenteras senare under våren.

 

Relaterade Artiklar