TCL C825 och QLED850 nu utrustade med Calman Ready-mjukvara
Hem PRODUKTNYHETER TCL C825 och QLED850 nu utrustade med Calman Ready-mjukvara

TCL C825 och QLED850 nu utrustade med Calman Ready-mjukvara

Publicerat av: Redaktionen

TCL Electronics presenterar nu sitt partnerskap med Portrait Displays® för att erbjuda automatisk färgkalibreringskapacitet för QLED850 och C82-serien.

Två modellserier som nyligen lanserades på nordiska marknaden.

TCL C825 och QLED850 nu utrustade med Calman Ready-mjukvaraTCL Electronics, just nu världens snabbast växande tv-varumärke och ett av världens största företag inom konsumentelektronik, presenterar idag sitt nya partnerskap med Portrait Displays®. Portrait Displays® har bland annat utvecklat mjukvaran Calman som är den mest använda färgkalibreringsprogramvaran inom filmindustrin. Den uppfyller de strikta krav som finns i färgkritiska miljöer där kalibrering, rapportering, verifiering och validering är avgörande. Kort sagt, med Calman Ready får tittaren en ännu mer förstärkt färgkvalitet och förbättrad bildkvalitet i sina QLED850 och C82-modeller.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>