TAWIs lyftlösningar ökar produktivitet och säkerhet i gods- och pakethanteringen
Hem E-HANDEL TAWIs lyftlösningar ökar produktivitet och säkerhet i gods- och pakethanteringen

TAWIs lyftlösningar ökar produktivitet och säkerhet i gods- och pakethanteringen

Publicerat av: Redaktionen

Marknaden ändrar beteende snabbt och e-handeln accelererar enormt – både i mängd och i antal sorter produkter vi köper online.

Detta skifte ställer allt högre krav på distributionen och godshanteringen för att hinna med efterfrågan.

TAWIs lyftlösningar ökar produktivitet och säkerhet i gods- och pakethanteringen

Anders Knapasjö, säljchef TAWI

Problemen som vanligtvis uppstår är flaskhalsar i lastning/lossning, förflyttning av paket och pall till lagerplats, samt i orderplockning. En betydande orsak är att dessa moment fortfarande är, till stor del, manuella. Detta är problem som vi är övertygade att både besökare och utställare på mässan antingen mött, eller möter i sin vardag.
Med rätt lösningar för lyft och förflyttning av pall, paket och material frigörs personalen från de begränsande delarna av dessa manuella moment – resultatet blir att flaskhalsarna öppnas och kapaciteten ökar.

”Med mångårigt arbete tillsammans med företag inom logistiksektorn, har vi kunnat se och följa utmaningar dessa bolag ställs inför. Den kanske största utmaningen är manuella hanteringen av gods. Piab – TAWI har med befintliga och nyutvecklade produkter och systemlösningar nu ett komplett erbjudande där vi tillgodoser smarta ergonomiska lyfthjälpmedel, hjälpmedel som också bidrar till en bättre ROI. Det ska bli ett nöje att se återkopplingen från branschen under mässan.” – Anders Knapasjö, säljchef TAWI  

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar