Tailor Store utsedda till Årets företagare
Hem DETALJHANDEL Tailor Store utsedda till Årets företagare

Tailor Store utsedda till Årets företagare

Publicerat av: Redaktionen

Tailor Store utnämndes igår till Årets företagare i Skåne av branschorganisationen Företagarna. Utnämningen skedde i Malmö rådhus under festliga former på torsdagskvällen.

Tailor Store utsedda till Årets företagare 1

Mats-Ola Ström och Jan Höjman mottar utmärkelsen Årets företagare i Skåne 2017

Mats-Ola Ström, medgrundare och delägare, och Jan Höjman vd och delägare, deltog i ceremonin och är stolta och lyckliga. Tailor Store utsågs med följande motivering:

“Årets Företagare Skåne 2017 har lång erfarenhet av e-handel och internationell expansion. Det är ett globalt företag och säljer sina produkter i trettio länder. Företagarna lyckats förnya en annars traditionell bransch “skrädderi” och sälja måttbeställda kostymer, skjortor och andra plagg som kunderna får utforma på nätet”.

– Vi är oerhört stolta och glada över att utnämnas till Årets företagare i Skåne. Vi har kämpat hårt för att göra förändringar i vår bransch och priset är en fin bekräftelse på att det vi gör ligger rätt i tiden. Nu väntar den stora finalen i Stockholms Stadshus den 3 oktober. Det ska bli spännande att besöka den blå hallen och se hur långt vi kan gå i riksfinalen, avslutar Jan Höjman, vd på Tailor Store.

Relaterade Artiklar