Tailor Store utsedda till Årets företagare
Hem DETALJHANDEL Tailor Store utsedda till Årets företagare

Tailor Store utsedda till Årets företagare

Publicerat av: Redaktionen

Tailor Store utnämndes igår till Årets företagare i Skåne av branschorganisationen Företagarna. Utnämningen skedde i Malmö rådhus under festliga former på torsdagskvällen.

Tailor Store utsedda till Årets företagare 1

Mats-Ola Ström och Jan Höjman mottar utmärkelsen Årets företagare i Skåne 2017

Mats-Ola Ström, medgrundare och delägare, och Jan Höjman vd och delägare, deltog i ceremonin och är stolta och lyckliga. Tailor Store utsågs med följande motivering:

”Årets Företagare Skåne 2017 har lång erfarenhet av e-handel och internationell expansion. Det är ett globalt företag och säljer sina produkter i trettio länder. Företagarna lyckats förnya en annars traditionell bransch ”skrädderi” och sälja måttbeställda kostymer, skjortor och andra plagg som kunderna får utforma på nätet”.

– Vi är oerhört stolta och glada över att utnämnas till Årets företagare i Skåne. Vi har kämpat hårt för att göra förändringar i vår bransch och priset är en fin bekräftelse på att det vi gör ligger rätt i tiden. Nu väntar den stora finalen i Stockholms Stadshus den 3 oktober. Det ska bli spännande att besöka den blå hallen och se hur långt vi kan gå i riksfinalen, avslutar Jan Höjman, vd på Tailor Store.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>