Ta del av utskriftsrevolutionen – 12 affärsfördelar för Managed Print Services
Hem NYHETER Ta del av utskriftsrevolutionen – 12 affärsfördelar för Managed Print Services

Ta del av utskriftsrevolutionen – 12 affärsfördelar för Managed Print Services

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att pressen ökar på företagen att göra effektivitetsbesparingar och förbättra produktiviteten kan Managed Print Services (MPS) vara lösningen.

Ta del av utskriftsrevolutionen – 12 affärsfördelar för Managed Print Services 2MPS är noga avvägt för att hantera företagets utskriftsbehov och eliminera ineffektiva processer. Mer än 80 procent av förstagångsanvändarna av utskriftstjänster minskar sina kostnader, eller förväntar sig att minska kostnaderna, med mer än 10 procent per år*, vilket innebär att dessa tjänster är ett effektivt sätt att förbättra det finansiella resultatet.

Quocircas nyligen genomförda rapport Print 2025 visar att 57 procent av alla små och medelstora företag förväntar sig att använda MPS år 2025, och vi har sammanställt en lista över 12 affärsfördelar med den här servicemodellen.

1.Spara pengar – utskrifter är ofta den tredje högsta kostnaden för företag efter hyra och löner. Den inledande startkostnaden är en sak, men alltför ofta är de verkliga kostnaderna för material, service, saknade reservdelar och ineffektiv användning dolda. MPS är ett unikt servicepaket anpassat efter det enskilda företagets behov, som ger betydande kostnadsbesparingar.

2.Den senaste utrustningen – med MPS leasar du de allra senaste produkterna som ger ditt företag exakt rätt funktioner. Varför nöja sig med något annat än det bästa?

3.Stabil säkerhet – som en del i ditt löpande avtal konfigureras din skrivarenhet på rätt sätt och uppdateras regelbundet. Du kan dessutom välja ytterligare säkerhetsfunktioner som användarautentisering för att säkerställa att medarbetarna bara har åtkomst till den information de behöver.

4.Spara energi – nyare skrivare och multifunktionsmodeller (MFC) har vilolägen som förbrukar lite energi och är i genomsnitt 35,6 procent mer effektiva än sina föregångare.

5.Inget underhåll – du slipper onödiga överraskningar och maskiner som inte fungerar. Service ingår i MPS-paketet, vilket gör att du kan budgetera enkelt och tillförlitligt samtidigt som du kan vara säker på att företaget hela tiden kan skriva ut sitt material.

6.Samordna dina enheter – många företag köper in en mängd olika specialmaskiner för uppgifter som kan utföras av en enda MFC-enhet, eller köper komplicerade multifunktionsmaskiner med överflödiga funktioner trots att de har relativt enkla utskriftsbehov. Anpassa dina enheter efter dina specifika affärsbehov med MPS och tänk på all den tid och plats och alla pengar du sparar.

7.Underlätta för IT-avdelningen – det är ingen hemlighet att en stor del av IT-avdelningens tid går åt till att hantera kontorets utskrifter. Tid som går att lägga på annat genom att välja rätt MPS-modell.

8.Öka produktiviteten – de senaste MFC-enheterna erbjuder uppkoppling, mobilitet och anpassade gränssnitt, inklusive appar och genvägar som ger ökad affärseffektivitet, nya möjligheter och personal som kan arbeta mer flexibelt.

9.Smidig återvinning – MPS bidrar till ditt miljöarbete genom att återvinna dina patroner och förbrukade enheter; det perfekta valet för miljömedvetna företag.

10.Mindre onödigt avfall – ibland råkar vi alla skriva ut papper i onödan, i färg fast det inte behövs eller med onödigt avancerade inställningar, eller så glömmer vi helt enkelt att plocka upp utskrifterna. MPS kan åtgärda även detta tack vare optimerad användning och lösningar för pull printing.

11.Löpande betalning – betala bara för de sidor du behöver skriva ut. MPS kan förbättra kassaflödet genom att du bara betalar för exakt de utskrifter ditt företag behöver via ett överenskommet månadsbelopp. Det täcker alla tillbehör och allt underhåll, utan extra kostnader eller investeringar i dyra skrivartillbehör.

12.Anpassningsbart – om ditt företag växer innebär MPS-paketet att din utskriftslösning kan växa på motsvarande sätt, vilket gör det till det perfekta systemet för ambitiösa företag.

Detta är bara några av alla de fördelar MPS kan ge dig, så varför inte följa med i utvecklingen och börja effektivisera arbetsplatsen maximalt?

Relaterade Artiklar