SWEDISH MATCH – NY KUND TILL INGRID
Hem LEVERANTÖRER Swedish Match – ny kund till SaaS-bolaget Ingrid

Swedish Match – ny kund till SaaS-bolaget Ingrid

Publicerat av: Redaktionen

Swedish Match är ny kund till SaaS-bolaget Ingrid.

Tillsammans lanserar man nu snabb hemleverans på den norska marknaden.

SWEDISH MATCH – NY KUND TILL INGRIDSwedish Match har efter en upphandling valt att lägga in SaaS-bolaget Ingrids leveransväljare i sin kassa på nätet. Valet av Ingrid stödjer Swedish Match strategi att stärka sin digitala handel och att ge sina konsumenter snabbare leveranser och mer flexibla alternativ.

Först ut är den norska marknaden där Swedish Match använder Ingrids tjänster för att möjliggöra snabb leverans från butik. Inom kort kommer fler marknader att följa efter.

– Ingrids tjänster spelar en central roll i vår omnichannel-strategi. Precis som Ingrid tror jag mycket på att erbjuda anpassade leveransalternativ till varje kund och det kräver att man har en flexibel och lättanvänd lösning. Jag har arbetat tillsammans med Ingrid tidigare och har stort förtroende för dem som team. Vi vill integrera e-handeln med butiksverksamheten och skapa en sömlös omnistrategi, det kräver en teknisk plattform som ligger i framkant och då är Ingrid det enda alternativet, säger Stefan von Stein, Director eCommerce & Digital Marketing på Swedish Match.

– Vi är otroligt glada och stolta över att ett ikoniskt och välkänt bolag som Swedish Match valt att samarbeta med oss. Att få vara en del av Swedish Matchs lansering av snabba hemleveranser på den norska marknaden är ett kvitto på att Ingrids produkter håller hög kvalitet och hög innovativ grad, säger Piotr Zaleski, VD på Ingrid.

De senaste 30 dagarna har cirka en miljon svenskar använt sig av Ingrids tjänster. Företaget växer snabbt. Idag har bolaget drygt 70 anställda. Några av Ingrids övriga kunder är Adlibris, Apotek Hjärtat, NA-KD, Elon, Footway och Gant. Bolaget grundades av bland andra Piotr Zaleski och Anders Ekman och backas av Blq Invest, Schibsted och Verdane.

Relaterade Artiklar