Svensk innovation: Uppvärmd sittdyna!
Hem NYHETER Svensk innovation: Uppvärmd sittdyna!

Svensk innovation: Uppvärmd sittdyna!

Publicerat av: Redaktionen

Håll dig varm under arbetsdagen eller på uteserveringens kalla bänk med den USB-drivna sittdynan Heather.

Svensk innovation: Uppvärmd sittdyna! 1

Med en powerbank eller inkopplad i datorn kan sittdynan värmas upp var som helst.

Sittdynan är gjord av ullfilt som i sig värmer, men kan dessutom kopplas in i ett USB-uttag för att värma upp hela sittdynan.

Sittdynan värmer såväl rumpa som ryggslut och kan användas på torrt underlag. Det gör den perfekt att använda hemma, i bilen, på caféet eller på kontorsstolen.

Sittdynan är hopvikbar, enkel att ta med i väskan och drivs med USB, vilket gör att den kan användas överallt. Koppla in den i en powerbank, i datorn, i bilen eller i vägguttaget med en USB-laddare.

Sittdynan blir kroppstempererad och hjälper dig att hålla värmen utan att det blir för varmt. Genom att sitta varmt minskar dessutom risken för uretrit och urinvägsinfektion och är dessutom skönt vid ryggont och mensvärk.

Sittdynan sys upp och monteras i Visby på Gotland och är tillverkad av 100% OEKO-TEX-certifierad ullfilt. Ullen är smutsavvisande men går även att torka av med en fuktad trasa för att ta bort eventuella fläckar.

Mått utfälld: 40 cm x 48 cm x 1 cm
Mått hopvikt: 20 cm x 20 cm x 4 cm
Längd USB-kabel: 97 cm

Innovatör: Emma Hällström

Läs mer om Uppvärmd sittdyna på SmartaSaker: https://www.smartasaker.se/sv/artiklar/uppvarmd-sittdyna.html

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>