Svensk innovation! GPS spårsändare för cykeln
Hem NYHETER Svensk innovation! GPS spårsändare för cykeln

Svensk innovation! GPS spårsändare för cykeln

Publicerat av: Redaktionen

Med SweTrack Bike GPS-spårsändare har du koll på var cykeln är.

Svensk innovation! GPS spårsändare för cykeln 1

SweTrack Bike är listigt förklädd till en helt vanlig baklykta, men inuti gömmer sig en kraftfull GPS-spårsändare.

GPS-spårsändaren är listigt förklädd till en helt vanlig baklykta, men inuti gömmer sig en kraftig GPS-spårsändare. Spårsändaren ger precisa positionsuppdateringar så att du alltid vet var din cykel befinner sig och skickar dessutom notifikationer om någon rör din cykel.

GPS-spårsändaren är utrustad med beröringslarm, hastighetslarm, stöldsensor, livespårning och mycket mer.

Till appen som installeras på din dator, mobil eller padda skickas notiser om någon rör din cykel, och om personen skulle cykla iväg på den skickas ytterligare en varning. GPS-positionen uppdateras sekund för sekund, så du kan följa cykelns position i realtid.

I appen kan du även ställa in ett geografiskt stängsel, som innebär att du varnas om cykeln lämnar ett specifikt område – till exempel cykelstället eller källarförrådet. Med positionshistoriken i appen kan du även detaljerat se hur cykeln har rört sig över tid.

SweTrack Bike är batteridriven med ett uppladdningsbart batteri som har upp till två månaders standbytid. När batterinivån börjar bli låg skickas en notis direkt till din telefon. Du kan då enkelt lossa GPS-spåraren från cykeln och ladda upp den igen med den medföljande USB-kabeln.

För att använda SweTrack Bikes alla funktioner behövs ett SIM-kort för data och SMS. Vid köp ingår ett kontantkort från Comviq som laddas på med SMS och datatrafik för att kunna skicka livespårningsdata och notifikationer till användaren.

Relaterade Artiklar