Suunto lanserar premiummodeller av två prisbelönta sportklockor
Hem PRODUKTNYHETER Suunto lanserar premiummodeller av två prisbelönta sportklockor

Suunto lanserar premiummodeller av två prisbelönta sportklockor

Publicerat av: Redaktionen

Omfattande sömnanalyser och en ny minimalistisk design med titaninfattning kommer till nya Suunto 7.

Suunto lanserar premiummodeller av två prisbelönta sportklockor

Inbyggd GPS-navigering och 170 timmars GPS-registrering kommer till nya Suunto 9.

Suunto lanserar nu två premiumversioner av de två prisbelönta sportklockorna Suunto 7 och Suunto 9.

Klockorna har en ny minimalistisk design med titaninfattning av grad fem och GPS-navigering från komoot. Suunto 7 får dessutom en stor programuppdatering som innehåller omfattande sömnanalyser, hantering av återhämtningsdata och kroppsresurser samt omedelbar feedback för puls. Den nya Suunto 9 ger upp till 170 timmars GPS-spårning i batteriläget Tour och har testats enligt USA:s militära MIL-STD-810-standard, vilket gör att klockan garanterat klarar riktigt tuffa förhållanden.

”Som varumärke anser vi att det är väldigt viktigt att etablera sunda sömnvanor för att nå optimala träningsresultat och optimal återhämtning, och inte minst för att bibehålla jämna energinivåer under dagen och skapa långsiktigt goda sömnrutiner” säger Heikki Norta, Suuntos VD. ”Den uppgraderade Suunto 7 Titanium återspeglar vårt fokus på betydelsen av sömn genom en kroppsnära enhet som sitter bekvämt på handleden dygnet runt och har alla analysverktyg som krävs för att skapa goda sömnvanor”.

Den helt nya Suunto 7 Titanium bygger vidare på Suuntos mångsidiga sportexpertis och har alla de funktioner som har gjort Suunto 7 till en branschledande kroppsburen enhet, bland annat en tydlig OLED-pekskärm, fler än 70 sportlägen och praktiska funktioner för smartklockor från Wear OS by Google™ som ger tillgång till tusentals appar via Google Play.De nya uppgraderingarna omfattar:

 • Omfattande sömndata och analyser med tre nya klockpaneler för spårning av sömn och sömnfaser, återhämtning och kroppsresurser samt feedback i realtid för puls. De nya verktygen för sömnregistrering kommer finnas tillgängliga för alla Suunto 7-klockor via programuppdateringen, och ytterligare verktyg för sömnanalys finns i Suunto-appen.
 • Titaninfattning med ny minimalistisk design.
 • GPS-navigering från komoot, ett branschledande verktyg för ruttplanering, med aviseringar som ser till att användarna inte missar en enda sväng.
 • Mjukt textilarmband i mikrofiber som andas, sitter bekvämt på handleden och har en bekväm och säker passform
 • Två olika färger, Matte Black Titanium och Stone-Grey Titanium, som är inspirerade av naturens färger och har en matt finish

Den helt nya Suunto 9 Baro Titanium är en premiumversion av Suuntos flaggskeppsklocka Suunto 9 och är utformad för de mest krävande utomhussporterna och äventyren. Bland funktionerna finns bland annat ett intelligent GPS-system för optimal batterihantering, omfattande väderspårningsfunktioner, mer än 80 inbyggda sportlägen (som t.ex vandring, skidåkning och mountainbike) med anpassningsbara skärmar som ger en mängd alternativ under aktiviteten.

De nya uppgraderingarna omfattar:

 • Upp till 170 timmars GPS-batteritid i batteriläget Tour
 • Navigering med intressepunkter (POI) – spara ett slutmål på språng med klockan eller förväg med Suunto-appen och navigera sedan smidigt till målet
 • Ny minimalistisk design med titaninfattning gör klockan till den lättaste i Suunto 9-sortimentet, samtidigt som den är extremt slitstark
 • GPS-navigering från komoot, ett branschledande verktyg för ruttplanering med aviseringar som ser till att användarna inte missar en enda sväng
 • Testat enligt USA:s militära MIL-STD-810-standard
 • Stryktåliga textilremmar i två storlekar, som tål både sol och vatten, inkluderas
 • Två olika färger, Granite Blue Titanium och Charcoal Titanium, som är inspirerade av naturen och har en matt finish

Dessutom kommer tre nya silikonarmband med smidiga stiftlås och färger som matchar de nya klockorna. Dessa finns tillgängliga från och med i maj.

Den nya Suunto 9 Baro Titanium, rek pris 5 990 kr, finns tillgänglig för köp på www.suunto.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 30 mars. Den nya Suunto 7 Titanium, rek pris 4790 kr, går att förbeställa från och med den 30 mars och finns tillgänglig att köpa hos utvalda återförsäljare från och med den 21 april.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>