Surface Laptop 4 är här – 70% snabbare än sin föregångare
Hem PRODUKTNYHETER Surface Laptop 4 är här – 70% snabbare än sin föregångare

Surface Laptop 4 är här – 70% snabbare än sin föregångare

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar Microsoft Surface Laptop 4.

Surface Laptop 4 är här – 70% snabbare än sin föregångare

Datorn blir 70 procent snabbare än sin föregångare samtidigt som den behåller sin ikoniska design.

Videomöten blir klarare än någonsin med HD-kamera och studiomikrofoner. Likaså ljudupplevelsen med Dolby Atmos®-ljud. Surface Laptop 4 erbjuder en mängd valmöjligheter och rör sig smidigt mellan både köksbord, kontor och klassrum med upp till 19 timmars batteritid*. Därtill lanseras flera tillbehör speciellt anpassade för Microsoft Teams, och dessutom görs Surface Duo tillgänglig för svenska företagskunder.

”Surface-familjen lanserades för ett decennium sedan med syfte att inspirera marknaden och erbjuda den bästa Microsoft-upplevelsen som en dator kan erbjuda. Under åren har Surface byggt vidare på det syftet och skapat nya möjligheter för människor att arbeta och vara kreativa på genom en rad olika enheter och formfaktorer. Med dagens lansering av Surface Laptop 4 och Surface Duo i Sverige är vi glada att ta nästa steg på den resan”, säger Helena Kappen, affärsområdeschef för Surface på Microsoft Sverige.

Surface Laptop 4

Surface Laptop 4 är först och främst optimerad för Microsoft-upplevelser. Datorn behåller sin ikoniska design samt detaljerna och materialen som användarna känner sig hemma med. Den funktionella 3:2 PixelSense-pekskärmen går att beställa i 13,5 eller 15 tum, och tangentbordet kan fås i en varm Alcantara eller en kallare metallfinish i en mängd olika färger. Surface Laptop 4 erbjuder även en inbyggd framåtvänd HD-kamera med stor kapacitet för svagt ljus, samt mikrofoner med riktig studiokvalitet. Pekskärmen med 201PPI, hög kontrast och Dolby® Atmos ™ Omnisonic-högtalare ger en full filmupplevelse. Surface Laptop 4 går att beställa med antingen 11:e generationens Intel® Core ™ -processorer eller AMD Ryzen ™ Mobile-processorer med Radeon ™ Graphics Microsoft Surface® Edition (8 kärnor); i båda fallen ges ansvändaren en smidig upplevelse som klarar alla krav på multitasking.

Surface Laptop 4 erbjuder även säkerhet i högsta klass med integrerad hårdvara, firmware, mjukvara och identitetsskydd. Kunderna kan behålla kontrollen över känslig information med en flyttbar hårddisk för datalagring och få mer säkerhet och kontroll med molntjänster som skyddar hela vägen ner till firmwarelagret.

Funktioner

  • Stilfull, tyst och elegant. Öppnas enkelt med bara ett finger och har en lysande PixelSense™ pekskärm som är smidig att använda. Tangentbordet går att göra personligt i två olika storlekar och två olika färger – varm Alcantara® eller kall metall.
  • Oändliga möjligheter till multitasking, videomöten, och underhållning. Surface Laptop 4 är hela 70% snabbare än Surface 3 och ger mycket större möjligheter till multitasking än tidigare. Signatur OmniSonic-högtalare med Dolby Atmos®-ljud, backat av en 11: e generationen Intel® Core ™ eller AMD ™ Ryzen ™ Microsoft Surface Edition-processor ger användaren det allra bästa av videosamtalen och levererar mer naturligt och uppslukande ljud än tidigare.
  • Komfort, bekvämlighet och oändliga valmöjligheter. Låt kreativiteten flöda varsomhelst tack vare den långa batteritiden, snabbladdning som ger 80% batteri på en timme, och branschledande tangentbordsteknik. Anslut enkelt med både USB-C®- och USB-A-portar.
  • Allt det bästa från Microsoft samlat på ett ställe. Spara filer och bilder säkert i molnet med OneDrive-lagring i Windows File Explorer. Arbeta gränslöst över olika enheter med Microsoft 365.

Surface Laptop 4 kommer att finnas till försäljning från och med idag i USA, Canada och Japan. Övriga marknader, Sverige inkluderat, kommer att starta försäljningen inom de kommande veckorna. Rekommenderat pris från: 13 495 kr.

Nya tillbehör

Hemmajobb och hybrida arbetsplatser kräver mer av våra tillbehör. Microsoft lanserar därför även ett nytt sortiment av ljud- och videotillbehör som är anpassade för Microsoft Teams. Var och en av dessa produkter erbjuder plug-and-play-funktionalitet för sömlös anslutning, fantastiskt ljud eller video, LED-indikatorer som anger Teamsstatus och samtalskontroller på enheten för smidig reglering.

Surface Headphones 2+

Surface Headphones 2+ behåller alla de funktioner som befintliga Surface-hörlurskunder tycker om; 13 nivåer av aktiv brusreducering, innovativa hörselkåpor, ett avancerat 8-mikrofonsystem för röstklarhet, 18,5 timmars musiklyssningstid eller upp till 15 timmars röstsamtalstid och komfort vid virtuella möten. Nu även certifierad för Microsoft Teams, ger Surface Headphones 2+ en ännu mer robust mötesupplevelse med On-Ear Teams-kontroller och förbättrade fjärrsamtal.

Microsoft Modern USB- och trådlöst headset

Microsofts Modern-headset är framtagna för Microsoft Teams och möjliggör för större fokus och samtalsintegritet, särskilt i delade arbetsytor. Anslut enkelt till ett möte eller besvara ett samtal med Teams-knappen. stäng av ljudet enkelt med en ”mute”-knapp med LED-lampa som bekräftar din tysta status. Microsofts moderna USB- och trådlösa headset kommer att börja levereras till utvalda marknader i juni och kostar ca 1150 kr.

Microsoft Modern USB-C-högtalare

En USB-C-högtalare som ger en ljudupplevelse av hög kvalitet för möten, samtal och musiklyssning. Designad med samma genomtänkta kontroller som Microsofts USB-headset och certifierat för Microsoft Teams. Högtalaren förbättrar mötesupplevelsen med en kraftfull högtalardrivrutin, dubbla mikrofoner och smarta kontroller och indikatorer. Dessutom tar den kompakta designen med integrerad sladdförvaring minimalt med skrivbordsutrymme, vilket gör den bärbar och smidig att ta med. Microsoft Modern USB-C-högtalare börjar säljas i juni och kostar ca 1150 kr.

Microsoft Modern Webcam

Microsoft Modern Webcam levererar pålitlig videokonferens av hög kvalitet speciellt framtagen för Microsoft Teams. Webbkameran kan enkelt anslutas till både bildskärm, laptop eller stativ för att ge exceptionell 1080p-video, HDR och ett synfält på 78 ° optimerat för mötesupplevelser. True Look ger en fin bild med automatisk vitbalans, automatisk ljusjustering och ansiktsretuschering. Kameran är smidig att stänga av och på via en integrerade integritetknappen med LED-indikator. Microsoft Modern Webcam kommer att börja sändas i juni och kostar ca 855 kr.

Surface Duo lanserar i Sverige

En annan stor nyhet är att Microsoft kommer att lansera Surface Duo för företagskunder via utvalda kommersiella kanaler i Sverige. Surface Duo tar mobil produktivitet till en ny nivå och minskar behovet av att använda en större skärm för att slutföra uppgifter snabbt. Lanseringen görs för att möta den efterfrågan från de kommersiella kunder som vill vara i framkant med att skapa en produktiv och hybrid arbetsplats för sina anställda. Surface Duo kommer att kunna köpas från cirka: 18 799 kr.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>