Redan 100-tal obemannad sup- och kajakuthyrningar
Hem TRENDER Redan 100-tal obemannade stationer sup- och kajakuthyrningar

Redan 100-tal obemannade stationer sup- och kajakuthyrningar

Publicerat av: Redaktionen

Intresset för paddling har aldrig varit större och nu kommer ett 100-tal obemannade stationer med uthyrning av sup och kajaker i hela landet.

De bokas enkelt via nätet, låses upp med en kod och sedan är det bara att börja paddla.

Varje Kayakomat drivs av en engagerad lokalbo som vill göra naturen tillgänglig för fler.

– Det har visats sig att många föredrar att hyra sup och kajak via obemannade stationer som är tillgängliga dygnet runt. Ett klick på hemsidan och man är redo att njuta av långa sommarkvällar eller en lugn morgontur, säger Richard Öhman, grundare av Point65 och Kayakomat.

Kayakomat by Point 65 Sweden lanserades på prov under våren 2021 och efter en mycket lyckad provperiod etableras konceptet nu i hela Sverige och i delar av Europa och Nordamerika. Bakom populariteten ligger en växande campingtrend, en fortsatt vurm för hemester och att många föredrar en aktiv semester, men också att delningsekonomin växer.

Redan 100-tal obemannad sup- och kajakuthyrningar

– Paddling är en både kul och rogivande aktivitet som bjuder på fantastiska naturupplevelser med familj och vänner. Det är också bra för hälsa och miljö. Att hyra via Kayakomat är smidigt och flexibelt och man slipper släpa och äga. Vi är faktiskt helt överväldigade över det fantastiska intresset för det nya konceptet, säger Malin Arnesson.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar