Succé för MatHems skärgårdsleveranser!

Samma dag som MatHem öppnade sin bokning av skärgårdsleveranser tog det fart.

Få maten hela vägen till din brygga med MatHems skärgårdsleveranser

På tre dagar blev hela midsommarveckans leveranser fullbokade. MatHem gläds åt att servicen uppskattas och hoppas på en fortsatt bra sommar för mat på nätet.

För fjärde sommaren i rad levererar MatHem till bryggor och båtar i Stockholms skärgård. Skärgårdsleveranserna pågår mellan den 15:e juni och 15:e augusti och det är en del av matbutikens satsning att följa med sina kunder under sommaren.

– Vår vision är att förenkla kundernas vardag och att erbjuda skärgårdsleveranser är en del av det. Genom att erbjuda mat direkt till bryggan hjälper vi våra kunder att få en stressfri sommar,berättar Karolin Kull, grundare och marknadschef på MatHem.se.

För de som inte befinner sig i Stockholms skärgård under sommarmånaderna finns även möjligheten att få maten levererad till sommarboendet. MatHem levererar i dagsläget till över 50% av Sveriges hushåll.

Förutom dagligvaror erbjuder MatHem även vin från Winefinder och varor från Clas Ohlson. MatHem har en hållbarhetsgaranti som garanterar att all mat håller rätt temperatur hela vägen hem till kundens dörr, båt eller brygga. Det utlovas en obruten kyl- och fryskedja för att bevara kvaliteten på livsmedel, oavsett leverans med båt eller lastbil.

Läs mer om skärgårdsleveranserna här.