Storm Commerce och Grebban inleder partnersamarbete och välkomnar RoyalDesign som ny kund
Hem NYHETER Storm Commerce och Grebban inleder partnersamarbete och välkomnar RoyalDesign som ny kund

Storm Commerce och Grebban inleder partnersamarbete och välkomnar RoyalDesign som ny kund

Publicerat av: Redaktionen

Storm Commerce stärker sitt partnernätverk genom samarbetet med e-handelsbyrån Grebban och den gemensamma kunden RoyalDesign.

Storm Commerce och Grebban inleder partnersamarbete och välkomnar RoyalDesign som ny kund 1

Michael Hallberg, CCO på Storm Commerce AB.

Sedan RoyalDesign förvärvade Rum21 från Qliro Group har omsättningen ökat rejält. Nu väljer RoyalDesign att satsa på en ny systemstrategi för att kunna framtidssäkra sin digitala affär och arbeta agilt kring nya funktioner och initiativ. E-handelsbyrån Grebban har tagit fram förslaget som vann uppdraget, som baseras på e-handelsmotorn Storm Commerce.

”Vi jobbar ständigt tillsammans med våra e-handelskunder för att öka deras försäljning och konkurrenskraft, där plattformsval och systemkartan ofta är i centrum. Utan tvekan kan jag säga att Storm är den mest kompetenta headless-plattformen idag. Det är en produkt med både rätt tänk och skalbarhet som ger rätt förutsättningar för en best-of-breed lösning, vilket passar kunder som vill arbeta agilt och skapa kanalöverskridande kundupplevelser. Vi är väldigt glada över att Royal Design valde vårt förslag där best-of-breed och kundupplevelsen är i centrum”, säger Anton Johansson, VD på Grebban.

”Vi är väldigt glada att hälsa Royal Design välkomna som ny kund och Grebban som ny Solution Partner till Storm Commerce. Grebban har gjort en fantastisk tillväxtresa och har en gedigen e-handelserfarenhet med många namnkunniga kunder i Skandinavien. I detta fall, liksom i de flesta andra affärer som vi gör idag, efterfrågades en avancerad e-handelsmotor med ett inkluderat PIM och möjligheten att använda valfri frontend-lösning”, säger Michael Hallberg CCO på Storm Commerce AB.

Relaterade Artiklar