SteelSeries tar med sitt prisbelönta kännetecknande ljud till Arctis 1 Headset

SteelSeries, den globala ledaren inom gamingutrustning och tillverkare av det mest prisbelönta headsetet i historien, offentliggör idag Arctis 1 gaming headset.

Headsetet är utrustat med samma kraftfulla Arctis-drivrutiner och eleganta design som Arctis 3, 5, 7 och 9X, men med ett förmånligare pris på €59.99.

Arctis 1 är ett gaming-headset för alla plattformar som även fungerar som ett elegant par resehörlurar. Med en avtagbar mikrofon och elegant lågprofilsdesign, kan gamers dra nytta av Arctis prisbelönta prestanda, oavsett var de befinner sig.

Arctis 1 universella 3,5 mm-anslutning är avsedd för gaming på alla plattformar, däribland PC, PS4, Xbox One och Nintendo Switch. Det erbjuder samma högtalardrivrutiner och kännetecknande ljudlandskap som det prisbelönta Arctis-sortimentet, så att gamers inte behöver offra ljudkvalitet, även till ett lägre pris. Arctis 1 använder sig även av samma ClearCast-mikrofon för ett naturligt klart ljud och brusdämpning, men istället för att vara indragbar som för Arctis 3, 5, 7 och 9X, är mikrofonen avtagbar så att man enkelt kan växla mellan ett headset och hörlurar. Arctis 1 väljer bort det ikoniska skidglasögonhuvudbandet till förmån för en lösning med lägre profil som är optimerad för användning på resande fot, medan de fortfarande erbjuder utmärkt komfort med öronmuffar av Airweave-material och stålförstärkt huvudband för en perfekt passform och lång hållbarhet.

“Arctis var det första headsetmärket som erbjöd det bästa ljudet i sin klass i ett vackert designat paket som användaren kan använda för gaming eller på resande fot,” säger SteelSeries VD Ehtisham Rabbani. “Vi är glada över att kunna erbjuda den fullständiga Arctisupplevelsen till ännu fler gamers till ett otroligt förmånligt pris.”