Stayhard lanserar kollektion i samarbete med A Non Smoking Generation
Hem E-HANDEL Stayhard lanserar kollektion i samarbete med A Non Smoking Generation

Stayhard lanserar kollektion i samarbete med A Non Smoking Generation

Publicerat av: Redaktionen

A Non Smoking Generation har länge arbetat för att begränsa tobaksanvändning bland ungdomar.

Stayhard lanserar kollektion i samarbete med A Non Smoking Generation 2Den fristående ideella organisationen lanserade 1979 en uppmärksammad T-shirt med sitt budskap i ett stort print på framsidan. Den blev samma år det mest sålda plagget i Sverige.

Nu, nästan fyra årtionden senare, lanserar Stayhard en kollektion T-shirts och hoodies i olika färger med det ikoniska budskapet tryckt över bröstet.
”Genom kollektionen vill vi uppmärksamma och stötta det arbete som A Non Smoking Generation gör för de unga och deras framtid, samtidigt som trycket känns lika fräscht nu som det gjorde då,” säger Robert Axelsson, försäljnings- och marknadschef på Stayhard. ”När vi tidigare i våras lanserade Alex och Sigges nostalgiska kollektion ”Barndomsminnen” var ett av plaggen just en grå Non Smoking generation hoodie. Tröjan sålde slut på två dagar och vi har sedan dess fått mail dagligen från kunder som undrat om hoodien kommer att komma in igen. Vi beslutade oss därför för att tillsammande med A Non Smoking Generation göra en liten kollektion av de ikoniska plaggen. Förhoppningsvis kan budskapet väcka lika stor uppmärksamhet nu då delar av intäkterna går till arbetet för en rökfri generation.”

Kollektionen släpps i begränsad upplaga fredagen den 24e augusti på stayhard.se
Pris från 249 kr.

Relaterade Artiklar