Starweb och Zwapgrid i samarbete kring ett flertal sömlösa systemintegrationer för e-handel
Hem E-HANDEL Starweb och Zwapgrid i samarbete kring ett flertal sömlösa systemintegrationer för e-handel

Starweb och Zwapgrid i samarbete kring ett flertal sömlösa systemintegrationer för e-handel

Publicerat av: Redaktionen

För alla medelstora e-handlare är smidiga integrationer med en hög nivå av automation helt avgörande.

Starweb och Zwapgrid i samarbete kring ett flertal sömlösa systemintegrationer för e-handel 2Starweb e-handelsplattform utökar nu sitt stöd för ett flertal ekonomi- och affärssystem. Bl.a. Pyramid, Specter, Lagerkoll, Microsoft Dynamics NAV, Jeeves, BeX Online, Monitor, PE Accounting och Björn Lundén tack vare Zwapgrid.

Vikten av att alla system är i synk blir allt viktigare ju större e-handlaren är och desto fler order per dag som e-handlaren ska hantera. Genom automatiska orderflöden och sömlösa integrationer kan man spara tid, mycket tid och slippa nästan all manuell hantering.

Inom kort lanserar Starweb en helt ny e-handelslösning specifikt riktad mot medelstora B2B företag – B2B PREMIUM. B2B handel är komplext, det är ofta kostsamt och tidskrävande att få rätsida på. Då blir rätt funktionalitet och smarta integrationer ännu viktigare. Starwebs ambition är att kunna leverera en komplett B2B e-handelslösning till handlaren inom 4 veckor tack vare att allt arbete görs in-house och har en hög nivå av standardisering. Då krävs det riktigt smarta och lättanvända integrationer. Därmed blir även priset en bråkdel av en jämförbar B2B e-handelslösning.

“Vårt fokus är att få e-handlaren att växa. Det kan man göra på många olika sätt men en förutsättning är med smart teknik som verkligen fungerar. Genom automatisk drift med 99.99% upptid, blixtsnabba laddtider, en support med väldigt hög teknisk nivå samt specialister inom konvertering och design in-house i kombination med sömlösa integrationer stöttar vi handlaren på samtliga plan och bidrar till tillväxt.” säger Johan Lindstedt, VD och grundare till Starweb.

Zwapgrid arbetar med några av de snabbast växande mjukvarubolagen i Europa och tillhandahåller en molnbaserad tjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

Zwapgrids VD, Leo Berghald är väldigt positiv till samarbetet. “Starweb är väldigt framgångsrika och har ett stort antal kunder som är vana med hög tillgänglighet och en kraftfull plattform. Tillsammans kan vi nu säkerställa att de upplever samma sak när de vill hantera data med sina övriga system.”

Relaterade Artiklar