Stalands Möbler nu live med Storefront från Nexer
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Stalands Möbler nu live med Storefront från Nexer

Stalands Möbler nu live med Storefront från Nexer

Publicerat av: Redaktionen

Stalands Möbler gick live med en ny e-handel den 13 december.

 Lösningen är en Storefront e-handelsaccelerator från Nexer och har levererats av Nexer Unified Commerce i samarbete med Storm Commerce och Umbraco.

Med e-handelsacceleratorn Storefront vill Stalands erbjuda sina kunder en modern e-handelsupplevelse som går att skala upp och anpassa efter behov.

Stalands Möbler nu live med Storefront från Nexer

Stalands Möbler lanserar ny e-handel.

”Samarbetet med Nexer Unified Commerce har varit väldigt lyckosamt från dag ett och det är vår nya e-handel ett bevis på. I och med Storytel inleder lanseringen i Brasilienkommer vi nu kunna erbjuda våra kunder samma starka upplevelse online som vi framgångsrikt gör i våra varuhus redan idag”, säger Erik Gullborn, Online Sales Manager på Stalands.

Utöver alla de basfunktionaliteter som redan finns på plats i Storefront har Nexer implementerat CRM i form av Voyado, en kundunik UX-anpassad design samt en framtida e-handelsstrategi för Stalands.

”På Nexer Unified Commerce brinner vi för e-handel och det är extra kul att kunna förmedla detta till Stalands Möbler i form av deras nya Storefront-lösning och e-handelsstrategi. Detta gör att Stalands kommer kunna ge sina kunder en inspirerande köpupplevelse och vi ser fram emot att fortsätta arbetet med dem i många år framöver”, säger Sofie Hedman, Projektledare på Nexer Unified Commerce.

Storefront är en startklar e-handel som enkelt kan skalas upp och anpassas utifrån behov. I e-handelsacceleratorn har Nexer Unified Commerce samlat sina erfarenheter från 30 års arbete med e-handel och över 100 kundprojekt. Storefront baseras på den senaste tekniken från Storm Commerce i kombination med Umbraco Cloud som CMS.

”Vi är mycket glada över att hälsa Stalands välkomna som kund. Vi ser en stor potential för dem online och det ska bli väldigt spännande att få vara en del av deras kommande digitala resa”, säger Michael Hallberg, CCO, Storm Commerce.

”Vi har haft ett nära samarbete med Nexer under flera år där vi lanserat många lyckade projekt tillsammans. Med Storefront (Umbraco Cloud + Storm Commerce) får kunden en accelerator till sin e-handel som vi är stolta över att vara en del av”, säger Helle Kragelund, Partner Manager på Umbraco.

Stalands Möblers nya e-handel finns här: https://www.stalands.se/

 

Relaterade Artiklar