Stacky’s satsar på storkök och restauranger
Hem RESTAURANG Stacky’s satsar nu på storkök och restauranger

Stacky’s satsar nu på storkök och restauranger

Publicerat av: Redaktionen

Stacky’s är smartare mat gjord på svenska råvaror – helt växtbaserat och utan att imitera kött.

Som ett steg i att öka volymerna och erbjuda smartare mat, lanseras nu Stacky’s av branschledande grossisten Martin & Servera.

Stacky’s satsar på storkök och restaurangerLanseringen gör det möjligt för ett stort antal restauranger och storkök att köpa in Stacky’s.

Stacky’s föddes ur en idé om att mat kan vara smartare utan att behöva vara dyr eller komplicerad. Stacky’s har sedan starten utvecklat produkterna och byggt varumärket genom försäljning direkt till konsument via egen e-handel. Stacky’s säljs idag på ett antal restauranger runtom i Sverige. Bolaget tar nu ytterligare ett kliv i sin tillväxtresa när restauranger och storkök nu kan köpa in produkterna via den ledande grossisten Martin & Servera.

–  Samarbetet med Martin & Servera är en viktig nyckel för att öka våra volymer, en fantastisk möjlighet att fortsätta utveckla våra produkter tillsammans med professionella matlagare och erbjuda ännu fler att äta smartare mat från Sverige. Vi har sedan tidigare flera dialoger med aktörer inom privat och offentlig sektor där intresset för Stacky’s är stort. Lanseringen på Martin & Servera gör det nu möjligt för ännu fler restauranger och storkök att sätta våra produkter på menyn, säger Mårten Göthberg, försäljningsansvarig på Stacky’s.

Stacky’s är gjord på kikärtsmjöl, havre, svart böna, morot, gul lök, rapsolja och kryddpasta. Produkten kommer i två olika former, en kvadratisk skiva samt som färs. Respektive fraktion finns i tre olika smaker. Stacky’s kommer gå att beställa i smakerna Original och Smokey BBQ from. mitten av oktober via Martin & Servera.

– Vi på Martin & Servera gillar att jobba med nya och innovativa leverantörer och produkter. Vi vill utveckla vårt redan breda sortiment av svenska och växtbaserade produkter, så Stacky’s nyheter passar bra in i vår sortimentsstrategi. Extra bra att Stacky’s har produkter att erbjuda till alla våra olika kundkategorier – allt mellan storkök på offentlig sektor till de mindre caféerna, säger Per Idlund, Sortiment- & Inköpschef Tradition & Innovation

Relaterade Artiklar