Stacky’s lanserade e-handel och sålde slut
Hem E-HANDEL Stacky’s lanserade e-handel och sålde slut

Stacky’s lanserade e-handel och sålde slut

Publicerat av: Redaktionen

En av Stacky’s många fina egenskaper är att den kan transporteras i rumstemperatur.

På så sätt kan smarta kunder köpa Stacky’s direkt från oss som tillverkar den – utan fördyrande mellanhänder – och få den rakt hem i brevlådan. Det verkar folk gilla!

Stacky’s e-handel för privatpersoner och företag smyglanserades i slutet av november och en dryg vecka senare var lagret slut.

”Alla andra i branschen fokuserar helt på dagligvaruhandeln och vegokylen, som den stora massan väljer att bara gå förbi. Men butikerna har inget alternativ eftersom det just krävs både kyl eller ofta frys för både transport och förvaring. Att kunna nå konsumenter direkt hem i brevlådan med bra mat, recept och tillbehör är en oerhört spännande del av Stacky’s resa” säger Stefan Olsson, en av grundarna.

Stacky’s lanserade e-handel och sålde slut”Förhoppningen är nu att alla som provar Stacky’s delar med sig av sina Stacky’s-maträtter under taggen #mystackys. En smart produkt med en ny formfaktor så som Stacky’s väcker både frågor och kreativa idéer, under taggen #mystackys hoppas vi kunna samla ett community där man kan inspireras av varandra. Varje månad kommer vi att välja ut och lyfta en som postat den mest kreativa eller roliga Stacky’s-måltiden” säger Zandra Andersson, marknadsansvarig.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>