Sprout är glada att välkomna sin nya officiella Audio Partner EPOS
Hem GAMINGE-SPORT Sprout är glada att välkomna sin nya officiella Audio Partner EPOS

Sprout är glada att välkomna sin nya officiella Audio Partner EPOS

Publicerat av: Redaktionen

Esport-gruppen Sprout har officiellt valt EPOS som sin nya partner för att förse ljudprodukter till dess världsberömda spelare.

Sprout, tillsammans med EPOS, kommer att ge sina idrottare de bästa förutsättningarna i spel med branschens bästa ljudprodukter.

EPOS är redan ett etablerat namn inom esport. EPOS grundades med ett uppdrag att stödja mänsklig potential genom den ultimata ljudupplevelsen med innovativt designade och perfekt anpassade ljudprodukter – produkter som redan används av gräddan inom esport.

Sprout har redan haft ett extremt givande första halvår 2021 med bland annat en topplacering i det tyska mästerskapet, seger i United Pro Series och en guldmedalj vid European Development Championship.
Sprout är i full fart på väg mot nästa säsong, där Sprout och EPOS samarbetar för att nå nya höjder.

— I EPOS har vi den perfekta partnern för att uppfylla de ljudmässiga kraven som ett professionellt esportteam har. Vi vill erbjuda våra spelare bästa möjliga verktyg för att nå sin fulla potential. Nu kan vi stödja våra spelare med innovativa produkter, säger Sven Thomas, Executive Manager för Sprout.

EPOS välkomnar det nya samarbetet.

— Vi är glada över att kunna arbeta med Sprout i rollen som officiell ljudpartner. Genom att erbjuda hela vår portfölj av unik teknik och produkter till teamet kan Sprout ta sitt spel till nästa nivå tack vare den oöverträffade noggrannhet i ljud och kommunikation som våra produkter erbjuder. Vi ser fram emot att vara en del av Sprouts framgångsresa framöver, säger Steven Smith, VP Global Sales, Gaming, EPOS.

Relaterade Artiklar