Sportamore satsar på leveransupplevelsen med Unifauns app Mina Paket!
Hem E-HANDEL Sportamore satsar på leveransupplevelsen med Unifauns app Mina Paket!

Sportamore satsar på leveransupplevelsen med Unifauns app Mina Paket!

Publicerat av: Redaktionen

Sportamore har sedan starten 2009 erbjudit sina kunder det bästa inom sport och modeartiklar med en konstant stark tillväxt.

Sportamore satsar på leveransupplevelsen med Unifauns app Mina Paket! 2Som ett led i att fortsätta utveckla kundupplevelsen och servicen har nu Sportamore valt att samarbeta med Unifaun och satsar på att lyfta fram Unifauns app Mina Paket till kunderna.

Appen Mina Paket är framtagen i nära samarbete med flera av de stora transportörerna på marknaden. Idén är enkel. Slutkunden vill hålla koll på sina paketleveranser och vill inte använda olika appar eller webbsidor för att göra det. Därför behövs en oberoende app som kan samla alla leveranser, oavsett transportör.

”Vi arbetar stenhårt med att ständigt förbättra vår service till våra kunder. En viktig del i detta är att kunden känner sig informerad om vad som händer med deras leverans när de beställer varor från Sportamore. Unifauns app Mina Paket är det perfekta verktyget för det här. Efter ett långt samarbete med Unifaun känner vi oss trygga med att våra kunder kommer att se appen som en stor fördel när de handlar online.” berättar Jonas Kolehmainen, logistikchef Sportamore.

För Sportamore innebär Mina Paket att alla köp som görs i deras webbutik kan spåras i appen, oavsett transportör.

Rent praktiskt ger appen Mina Paket information om respektive transport som beställs av Sportamore och slutkunden kan då direkt följa leveransen på ett enkelt sätt. Appen visar vilken/vilka leveranser som är på väg till konsumenten och alla relevanta statusar från transportören finns med. Efter leveransen är slutförd får kunderna ge sin feedback på leveransupplevelsen.

“Det känns oerhört bra att Sportamore väljer att samarbeta med oss och appen Mina Paket. När Sportamore, som ledare inom deras kategori på marknaden väljer att använda appen som en del i deras kunders leveransupplevelse, bekräftar det att appen är mycket relevant för dagens e-handel och fyller ett behov som både konsumenter och e-handlare efterfrågar. Jag tycker det är spännande och bra att fler och fler e-handlare och konsumenter idag uppskattar en transportörsneutral app där alla deras leveranser finns”, säger Axel Lindgren ansvarig för appen Mina Paket på Unifaun.

Mina Paket har idag installerats över 130 000 gånger, en siffra som stadigt ökar.

Relaterade Artiklar