Spiffbet utsett till bästa game innovation på SBC Awards 2018

Spiffbet, som utvecklar onlinespel för casino och betting, vann kategorin Best Virtual Sports/Game Innovation vid spelbranschens stora gala SBC Awards 2018 i London.

Priset tilldelas Spiffbets hybridspel Take5Live.

SBC Awards är den stora tävlingen inom spelindustrin och uppmärksammar varje år de allra bästa inom sportspel. Galan arrangerades för femte gången på tisdagskvällen och priser delades ut i olika kategorier bland operatörer, affiliates och leverantörer. Juryn består av ett 20-tal personer i spelbranschen från hela världen.

“För oss är utmärkelsen ett erkännande från ledande aktörer i branschen och ett kvitto på att vi gör rätt saker. Det kommer att hjälpa oss i våra diskussioner med operatörer och plattformar.”, säger Lennart Gillberg, VD på Spiffbet.

Spiffbets spelpaket Take5Live är ett innovativt mobilbaserat hybridspel som ger spelarna möjlighet att satsa på om det blir mål i en utvald match inom de närmaste fem minuterna. Take5Live kan spelas på spelarens telefon på arenan under en match, i puben med vänner eller hemma framför TVn. Allt spelaren behöver göra är att välja en match, ange insats och trycka på en knapp.