Sonos lanserar nya soundbaren Sonos Ray och släpper tre nya färger för Sonos Roam
Hem PRODUKTNYHETER Sonos lanserar den nya soundbaren Sonos Ray och släpper tre nya färger för Sonos Roam

Sonos lanserar den nya soundbaren Sonos Ray och släpper tre nya färger för Sonos Roam

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar Sonos (Nasdaq: SONO) nya högtalare som utökar deras utbud av hemmabioprodukter och bärbara högtalare, samt ger lyssnarna fler sätt att enkelt komma åt sitt favoritinnehåll.

Nyheterna består av Sonos Ray – en kompakt soundbar med imponerande ljud för sin storlek och tre snygga färger för sin ultraportabla Bluetooth-högtalare – Sonos Roam.

Som alla Sonos-produkter levererar märkets senaste högtalare fantastiskt ljud som hjälper lyssnaren att både höra mer och känna mer, både hemma och på språng. Ray kommer finnas tillgänglig globalt den sjunde (7) juni för 3 399 kr medan Roams tre nya färger släpps idag och kostar 2 199 kr styck.

”Våra hem har blivit biografer, gym och mycket mer, allt tack vare en streamingera som inte längre gäller enbart tv, musik och film”, säger Patrick Spence, CEO på Sonos. ”Ray gör det enklare än någonsin att förhöja lyssningsupplevelsen tack vare sin begränsade storlek och fantastiska ljud.”

Hollywoodljud från Sonos Ray

Ray höjer ribban för hemmaunderhållning med nya akustiska innovationer som ger balanserat ljud, tydlig dialog och fyllig bas.

  • Ljud som fyller rummet: Specialdesignade vågledare projicerar ljudet från vägg till vägg och avancerad bearbetning positionerar noggrant komponenterna i rummet, så att det känns som om du befinner dig mitt i
  • Perfekt balanserad: Ett nytt basreflekterande system med egenutvecklad design ger imponerande låga toner med exakt viktad bas medan specialutformad akustik noggrant balanserar höga toner och toner i
  • Perfekt justerad: Precis som övriga Sonos-högtalare har Ray justerats med hjälp av

Sonos Soundboard – en rådgivande panel med experter inom musik, film och mycket mer. Använd Trueplay för att finjustera ljudet ytterligare och skapa den perfekta lyssningsupplevelsen i varje rum.

  • Smartare lyssning: Sonos talförstärkning ger ökad tydlighet, så att du aldrig missar någon del av handlingen, medan nattläget sänker volymen på högljudda effekter när du vill undvika att störa andra personer i
  • Kompakt design: Vare sig du placerar den i tv-möbeln eller stoppar undan den på en hylla så smälter Rays diskreta och förvånansvärt kompakta design smidigt in i vilket utrymme som
  • Hållbart ljud: Ray har dessutom fått vår mest hållbara förpackningsdesign någonsin, med en förpackning och skyddande kuddar tillverkade av 100 % återvunnet

Sonos lanserar nya soundbaren Sonos Ray och släpper tre nya färger för Sonos Roam

Ray erbjuder Sonos branschledande enkelhet och mångsidighet till ett lägre pris, vilket gör det enklare att börja bygga din första hemmabio eller utöka till fler rum. Den nya soundbaren fungerar med alla dina favorittjänster, så att du kan streama filmer, musik och mycket mer med enkel installation och styrning – bara öppna Sonos-appen och börja lyssna på ett par minuter. Ray styrs enkelt med fjärrkontrollen till tv:n, Sonos- appen, Apple AirPlay 2 med mera. Lägg till två One i hemmabion för att skapa surroundljud eller anslut till valfri Sonos-högtalare för att lyssna i flera rum.

Uttryck din individuella stil med Sonos Roam i tre nya färger: Olive, Wave och Sunset

Sonos smarta, bärbara högtalare Roam är nu tillgänglig i tre nya färger: Olive, Wave och Sunset. Färgerna har inspirerats av fridfull natur, kvällshimlen och friluftsliv. Sonos Roam kompletterar både inomhus- och utomhusmiljöer samtidigt som de fungerar bra med resten av Sonos-systemet.

  • Olive: Inspirerad av lummiga landskap, från öknens kaktusar till grönskande
  • Wave: Baserad på lugnet vid stränder och den avkopplade stämningen vid
  • Sunset: Influerad av färgstark ökensand och skimrande kvällshimlar.

”När vi nu väcker liv i vår nyfikenhet och jagar nya upplevelser är vi mer medvetna om hur sakerna vi har på oss och bär med oss representerar vår personliga stil”, säger Maxime Bouvat-Merlin, SVP for Hardware and Operations på Sonos. ”Roams nya färger hämtar inspiration från platserna vi besöker – så att du kan uttrycka din individuella stil på fler sätt än med bara ljudet.”

Roam är en smidig följeslagare som ger dig möjlighet att streama allt ditt favoritinnehåll via Wi-Fi och Bluetooth. Den är också vattentålig och har ett batteri som räcker hela dagen så att du förblir uppkopplad vart du än går.

 

Relaterade Artiklar