Somfy lanserar WireFree, nya trådlösa motorer för solskydd i hemmet
Hem NYHETER Somfy lanserar WireFree, nya trådlösa motorer för solskydd i hemmet

Somfy lanserar WireFree, nya trådlösa motorer för solskydd i hemmet

Publicerat av: Redaktionen

Somfy lanserar sitt omfattande och nya sortiment av WireFree-motorer.

Somfy lanserar WireFree, nya trådlösa motorer för solskydd i hemmet 1

Motoriserade trådlösa rullgardiner, gardiner och andra typer av solskydd med WireFree från Somfy

Återförsäljare kan nu erbjuda helt nya, uppkopplade persienner och gardiner åt kunderna

Somfy, världsledande inom motorisering och hemautomation för bostäder och byggnader och en pionjär inom smart hem-lösningar, introducerar sitt nya sortiment av WireFree-motorer avsedda för persienner och gardiner.

Med detta nya utbud erbjuds fler val och möjligheter för såväl installatörer som konsumenter. Detta nya produktsläpp är ett stort och viktigt framsteg när det gäller att erbjuda ett omfattande och komplett trådlöst sortiment av motorer som är attraktiva, tillgängliga och lätta att installera.

– Det nya sortimentet av Somfys WireFree-motorer passar alla typer av persienner och gardiner och är nästa generation motorer för en enklare vardag. Vi förbättrar utbudet och lösningarna för våra återförsäljare och för marknaden. Alla kan nu dra nytta av den enkla installationen, en bättre livsstil och sann harmoni, säger Per Holgersson, produktansvarig för invändiga solskydd på Somfy i norra Europa.

Det nya sortimentet av WireFree-motorer ger kunderna oöverträffade möjligheter och erbjuder en ny nivå av frihet av att vara mer kreativa, få mer kontroll och kunna vara uppkopplade:

Den perfekta lösningen för varje projekt

Det finns inget behov av kabeldragning vilket möjliggör en enkel installation, något som spar tid och pengar åt både installatören och konsumenten. Den innovativa, nya generationen av motorer med inbyggd batteridrift är lämpliga för alla typer av persienner och gardiner och passar nästan vilket fönster som helst i hemmet. Somfy erbjuder marknadens bredaste utbud av tysta och smarta motorer. Det nya WireFree-sortimentet fungerar inte bara med rullgardiner, utan även med hissgardiner, persienner, zebragardiner, plissé- och dubbelplisségardiner, gardiner och andra typer av invändiga solskydd.

Släpp loss kreativiteten hos kunden

Inspirera konsumenten till nya nivåer med enkelt boende och komfort. Genom att ge möjlighet till kontroll av det naturliga ljuset och rumstemperaturen kan användaren dra nytta av olika scenario och samtidigt förbättra miljön och atmosfären i hemmet – allt med en knapptryckning. Koppla av på riktigt med en låg ljudnivå och praktiskt taget tyst drift, i vissa fall är WireFree-sortimentet på branschledande nivå när det gäller tystast motorer. WireFree motorerna har inga hängande sladdar eller snören så säkerheten är hög när det gäller en barn- och djurvänlig miljö.

Frihet att koppla upp sig

Den helt nya WireFree-serien är förberedd för en smart, enkel och modern vardag. Ett uppkopplat och smart hem med innovativa lösningar och enkel integration till Somfy Connexoon RTS Window eller TaHoma-boxen för smarta hem. Det nya WireFree-sortimentet kan anslutas till alla produkter med tekniken Radio Technology Somfy (RTS). Persienner och gardiner kan då alltid fjärrstyras men tack vare TaHoma och Connexoon kan produkterna också app- eller röststyras utan problem vilket ger en ökad säkerhet, komfort och energieffektivitet, även när kunden är hemifrån. Scenario kan dessutom automatisera dagliga uppgifter för att maximera komfort, integritet och säkerhet.

Det nya WireFree-sortimentet omfattar följande motorer för persienner och gardiner:

  • Jr Roll Up 30 WF RTS Li-Ion, optimal för de minsta persiennerna
  • Roll Up 24 WF RTS Li-Ion, minsta motorn som passar de smalare rören
  • Roll Up 28 WF RTS Li-Ion, motorn som passar det mesta
  • Sonesse 28 WF RTS Li-Ion, enkelt att passa in och överraskande tyst
  • Sonesse ULTRA 30 WF RTS Li-Ion, starkaste motorn med extremt låg ljudnivå
  • Tilt & Lift 25 WF RTS ny release, för överlister från 25 mm, nu med lägre ljudnivå
  • Tilt Only 50 WF RTS, speciellt utformad för vinkling av persiennlameller

Befintlig produkt i WireFreeT-sortimentet:

  • Irismo 45 WF RTS för gardinskenor, löstagbart uppladdningsbart batteri

Somfy – lösningen för harmoni

Motorerna i WireFree-sortimentet levereras med pålitlig och hög kvalitet från det etablerade och välkända europeiska varumärket Somfy. Som med alla Somfys högkvalitativa produkter levereras detta nya sortiment med pålitlig teknisk säkerhet som är lokalt baserat, support och konkurrenskraftig prissättning – samt med en omfattande garanti för konsumenternas sinnesro.

Tillgänglighet

Det nya WireFree-sortimentet finns tillgängligt för beställning hos våra återförsäljare i Sverige fr o m februari 2019.

Relaterade Artiklar