Snowflake lanserar ny partnertjänst som förenklar apputveckling i molnet
Hem APPAR Snowflake lanserar ny partnertjänst som förenklar apputveckling i molnet

Snowflake lanserar ny partnertjänst som förenklar apputveckling i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Data Cloud-företaget Snowflake lanserar nu ”Powered by Snowflake”.

Programmet har utvecklats för att partnerföretag och applikationsutvecklare snabbare och enklare ska kunna leverera sina applikationer i molnet och få stöd genom hela sitt utvecklingsarbete.

Bland medgrundarna finns BlackRock, Adobe, Instacart och Lacework som redan är i gång med att bygga kraftfulla produkter.

– Hundratals företag, från storföretag till nystartade har byggt fantastiska applikationer och ofta baserat hela verksamheten på Snowflake. Det var med hjälp av deras feedback som vi utvecklade programmet Powered by Snowflake. Syftet är att göra det ännu enklare för innovatörer på programvarusidan att få ut banbrytande applikationer på marknaden som ökar affärstillväxten, säger Christian Kleinerman, Snowflakes produktchef.

Med programmet får partnerföretagen också tillgång till olika nivåer av tjänster och möjligheter att tillhandahålla applikationer och leverera värde till sina kunder.

Powered by Snowflake gör det möjligt att:

  • Bygga bättre applikationer med snabbare utvecklingstid tack vare designresurser från Snowflake. Där ingår tillgång till tekniska experter, workshops och hjälp med att utforma rätt dataarkitektur för applikationen inklusive exempelsamlingar, referensarkitekturer och steg-för-steg-guider.
  • Öka produkternas synlighet genom kampanjer som drivs tillsammans med Snowflake och har gemensamt innehåll, samt webbseminarier och andra typer av evenemang.
  • Optimera prestanda genom att arbeta med supporttekniker som är specialiserade på applikationsutveckling för att lösa problem, göra felsökning och få insikter om supportfrågor och funktioner.

BlackRock – kapitalförvaltning med avancerad dataanalys

En av grundarna bakom Powered by Snowflake är BlackRock, en ledande aktör inom kapitalförvaltning som tagit fram finanslösningen Aladdin Data Cloud som drivs av Snowflake. Lösningen gör det möjligt för företag att kombinera Aladdins portföljdata med icke-Aladdin-data, analysera den snabbare och skapa anpassade applikationer och instrumentpaneler med Aladdin Studio — BlackRocks plattform för utvecklare.

– Vi valde Snowflakes lösning för den unika förmågan att möta de olika kraven hos Aladdin-kunderna. Med programmet Powered by Snowflake tar vi Aladdin Data Cloud till marknaden för att tillgodose de växande behoven i investeringsbranschen med målet att göra data mer tillgängliga och användbara, säger Daniel Gourvitch, Global Head of Platform, Aladdin.

Adobe – stöd för Experience Cloud-applikationer

En annan av grundarna är Adobe som använder Powered by Snowflake för sina Adobe Experience Cloud-applikationer. Snowflake Support-utvecklare arbetar med Customer Engineering-teamet på Adobe för att proaktivt identifiera och lösa eventuella tekniska problem – vilket gör produktteamet på Adobe både snabbare och mer flexibelt.

– Adobe samarbetar med Snowflake för att bygga applikationer som driver interaktiva och användarfokuserade kampanjer som är effektiva och skalbara. Powered by Snowflake-programmet gör att vi kan använda en applikation för många fler användningsområden tack vare enhetlig teknik och att vi snabbt kan leverera personanpassade kundresor i stor skala, säger Adobes VP for Product, Sundeep Parsa.

Relaterade Artiklar