SMS Park blir heltäckande i Stockholms stad
Hem NYHETER SMS Park blir heltäckande i Stockholms stad

SMS Park blir heltäckande i Stockholms stad

Publicerat av: Redaktionen

SMS Park finns på över 2 000 områden i Stockholm – däribland på gatorna i innerstaden.

SMS Park blir heltäckande i Stockholms stad 2Nu finns den rikstäckande betaltjänsten för parkering även tillgänglig på alla Stockholm Parkerings ytor. Därmed kan tjänsten användas på alla kommunala avgiftsbelagda parkeringsplatser i huvudstaden.

Kort om SMS Park

SMS Park är en rikstäckande mobil betaltjänst för parkering via app eller sms och tjänsten finns att hitta på fler än 260 orter i Sverige. Betalning sker i efterhand via faktura eller kortbetalning.

Utökat samarbete med Betala P

Sedan 27 mars 2019 kan bilister betala sin parkering på alla Stockholm Parkerings ytor med SMS Park efter att bolaget utökat sitt samarbeta med Betala P.

Det innebär att man nu endast behöver en betaltjänst för att betala sin parkeringsavgift i hela Stockholms stad – något som underlättar för alla bilister. Detta eftersom bolaget sedan 2017 även finns tillgängliga som betalmedel på gatumark i huvudstaden.

SMS Park i Stockholm

Stockholm är SMS Parks största marknad. Förutom i Stockholms stad kan tjänsten användas i en mängd  närliggande kommuner:

– Solna Stad

– Sollentuna Kommun

– Nacka Kommun

– Haninge Kommun

– Danderyds Kommun

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>