Smarta lösningar på ren småländska
Hem NYHETER Smarta lösningar på ren småländska

Smarta lösningar på ren småländska

Publicerat av: Redaktionen

Från standardförpackning och tejp via kundanpassad speciallösning till helautomatisk förpackningslinje – BåfiPac levererar lösningar i alla format.

Smarta lösningar på ren småländska

– Det har gått ett år sedan de landade i Värnamo, men satsningen startade i Bredaryd för fem år sedan då Dahn, Daniel, Marcus, Patrik och Dennis tog över företaget. Bolaget växte fort och snart var lokalerna i Bredaryd för små. BåfiPac har fått en tydlig profil som förpackningsbolaget som förenar det lilla företagets personliga service med det stora företagets resurser.

– Det är vår styrka. Vi servar småländska företag med förpackningslösningar från det lilla till det stora, säger vd Dennis Artursson.

Läs hela reportaget här: Smarta lösningar på ren småländska

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>