Skärmfri tid med Make & Play på Clas Ohlson!
Hem DETALJHANDEL Skärmfri tid med Make & Play på Clas Ohlson!

Skärmfri tid med Make & Play på Clas Ohlson!

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Clas Ohlson ett helt nytt koncept med syfte att erbjuda roliga och kreativa aktiviteter för barn.

Skärmfri tid med Make & Play på Clas Ohlson! 2Make & Play, som konceptet heter, syns genom aktivitetsytor i utvalda butiker samt en särskild sektion på vår hemsida med massor av idéer och inspiration till föräldrar som vill erbjuda skärmfria aktiviteter till sina barn.

Exempel på aktiviteter inom konceptet Make & Play är gör det själv-lösningar för minifotboll, bästa knepen för vattenkriget och tips på hur du skapar ett fint och modernt konstverk på egen hand. Här finns också helt färdiga lösningar, dvs tips på produkter och roliga aktiviteter för hela familjen.

– Vi ville hitta ett sätt att bidra till en mer aktiv fritid, och vi ville göra det på vårt sätt med en naturlig koppling till vår affär. Med Make & Play erbjuder vi inte bara en ny inspirerande upplevelse i butik. Vi kan också hjälpa till att förenkla och förbättra fritiden i varje hem med konkreta förslag för vad man kan hitta på tillsammans som inte involverar en smartphone eller annan typ av skärm, säger Eva Berg, sortimentschef på Clas Ohlson.

Make & Play introduceras nu på samtliga Clas Ohlsons marknader, med start i Sverige och Norge, med fokus på den digitala aktivitetshubben. Aktivitetsytor kommer till en början att finnas i butikerna Insjön, Malmö Emporia, Stockholm Nacka och Stockholm Täby (Sverige) samt Helsingfors Kaivotalo, Vanda Jumbo och Esbo Iso Omena (Finland).

Under hösten tar vi nästa steg i utvecklingen av konceptet med hjälp av en barnpanel för att ta in barnens synpunkter och åsikter om vilka aktiviteter och produkter man vill se mer av hos Clas Ohlson Make & Play.

Besök aktivitetshubben på nätet här: www.clasohlson.com/se/c/makeandplay

Relaterade Artiklar