SJ väljer chattlösning från Vergic
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR SJ väljer chattlösning från Vergic

SJ väljer chattlösning från Vergic

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska tågoperatören SJ använder Vergic Engage för att hantera chatt från Messenger och Webchat.

SJ väljer chattlösning från Vergic

Med en omsättning på 7,9 miljarder kronor och 1200 dagliga avgångar från 284 olika stationer – är den statligt ägda tågoperatören SJ verkligen en jätte i det svenska kollektivtrafiklandskapet.

För att möta kunderna i deras digitala sammanhang finns SJ nu tillgängligt som webbchat på deras hemsida och genom Facebook Messenger.

För att undvika olika gränssnitt för serviceagenterna hanteras både Messenger- och Webchat-dialoger i Vergic Desktop. Denna lösning innebär att SJ kan erbjuda valfri digital kanal för tusentals kunder och samtidigt ge sina live agenter ett effektivt och sömlöst gränssnitt att arbeta i.

Lösningen implementeras av Vergic-partner Webhelp.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>