Shoppa utser Thomas Jansson som Business Area Manager
Hem E-HANDEL Shoppa utser Thomas Jansson som Business Area Manager

Shoppa utser Thomas Jansson som Business Area Manager

Publicerat av: Redaktionen

Thomas Jansson har blivit utsedd till Business Area Manager hos Shoppa.

Shoppa utser Thomas Jansson som Business Area Manager 1

Thomas Jansson som Business Area Manager

I sin nya roll ansvarar han för Shoppas digital signage lösning – Shoppa Flow. Shoppa har för avsikt att växa utanför Norden där Janssons gedigna erfarenhet kommer väl till pass. Han tillträdde sin roll 1 oktober 2017.
Jansson har hela sitt arbetsliv jobbat inom B2B lösningsförsäljning och under ett decennium inom digital signage-branschen med positioner hos NEC och SCALA. De senaste fem åren har han hjälp lyfta Philips LFD till en mycket stark position på den nordiska marknaden. Med dessa erfarenheter kommer Thomas Jansson att leda försäljningen av Shoppas digital signage – Shoppa Flow.

– Jag ser verkligen fram emot att få ta Shoppa Flow ut på marknaden med sin geniala lösning för automatiserat innehållsskapande. Jag tror på kraften att skapa och styra både digitalt och tryckta butiksskyltar i bara ett system och det blir en glädje att gå med i Shoppa-teamet.

– Thomas har stor erfarenhet och bred kompetens inom digital signage-industrin och vi är övertygade om att han kommer att bli en utmärkt resurs till Shoppa. Vi strävar efter att växa utanför Norden och Thomas erfarenhet av branschen kommer att vara väl lämpad för denna utveckling. Vi är övertygade om att han kommer att vägleda vår digitala skyltlösning, Shoppa Flow, framgångsrikt in i framtiden, säger Per Alamiekkoja, grundare av Shoppa.

Relaterade Artiklar