Shoppa AB förvärvas av Stocksholm Nordtech Group
Hem NYHETER Shoppa AB förvärvas av Stocksholm Nordtech Group

Shoppa AB förvärvas av Stocksholm Nordtech Group

Publicerat av: Redaktionen

Det är med glädje och stolthet som vi idag kan meddela att Shoppa AB och dess dotterbolag i Sverige förvärvas av Stockholm Nordtech Group AB (Nordtech).

Nordtech
Nordtech är en ny teknikkoncern som förvärvar och utvecklar företag med ledande branschspecifika programvaror. Grundarna Pål Hodann och Nils Bergman har lång och gedigen erfarenhet av att driva och utveckla mjukvarubolag.

När Nordtech förvärvar bolag gör dom det med ingången att det är på evig sikt. Som långsiktig ägare utan någon bortre horisont ges Shoppa de bästa förutsättningarna för att bygga fantastiska produkter och växa inom sin marknad.

Nordtech har ett antal erfarna investerare så som Nicklas Storåkers, Pricerunner, Åsa Risberg fd partner på EQT och Karl-Johan Persson ordförande H&M mfl.

Shoppa AB

Shoppa kommer att fortsätta drivas som ett självständigt bolag där Nordtech tillför de bästa förutsättningarna för Shoppa i sin fortsatta utveckling som företag. Det befintliga huvudkontoret för Shoppa kommer finnas kvar i Enköping tillsammans med sina anställda. Grundaren och tidigare huvudägare av Shoppa, Per Alamiekkoja, kvarstår som i sin roll med att leda Shoppa efter att Nordtech tillträtt som ägare. Nordtech tillträder som ägare till Shoppa AB 1 juni 2021.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>