Serie berker R.8 sticker ut utan att sticka ut
Hem NYHETER Serie berker R.8 sticker ut utan att sticka ut

Serie berker R.8 sticker ut utan att sticka ut

Publicerat av: Redaktionen

Serie berker R.8 tunn design – läckert utförande

Serie berker R.8 sticker ut utan att sticka ut 1

Serie berker R.8 från Hager, tunn design – läckert utförande

Less is more, sammanfattar dagens trender inom design. Oavsett om det gäller en TV, surfplatta eller smartphone så ska den vara tunn och platt. Detta gäller även strömställare och vägguttag. Den nya serien berker R.8, med endast 3 mm utstickande material, är en av de tunnaste strömställarserierna på marknaden. Glas, rostfritt stål och aluminium är några av de olika högkvalitativa material som ramarna erbjuds i.

Serie berker R.3 och berker R.8 – den perfekta familjeharmonin

Den nya strömställarserien berker R.8 har samma funktionella och estetiska formgivning som framgångsserien berker R.3, med undantaget att den är tunnare. Serien berker R.8 installeras djupare in i väggen och får därför en tjocklek på 3 mm, jämfört med berker R.3 vars tjocklek är 10 mm. Detta gör att berker R.8 nästan är helt infälld i väggen.

”Med berker R.8 gjorde vi inte bara en strömställare tunnare, utan har även skapat något relativt unikt eftersom det finns så få jämförbara produkter på marknaden. Att en strömställare skall vara helt infälld har hitintills inte varit någon självklarhet”, säger Björn Rudolfsson Produktchef på Hager.

Runda vippor och centrumbrickor i en ram med skarpa hörn (hörnradie 0,5 mm) skapar starka kontraster som ger kraft och en modern känsla till formen. Båda serierna kan kombineras perfekt vilket skapar valmöjligheter och harmoni.

”Har du högt ställda krav på design är den extra tunna strömställaren R.8 något för dig” avslutar Björn Rudolfsson.

Relaterade Artiklar