Scorett + Jetshop Channels = Sneakers Corner
Hem E-HANDEL Scorett + Jetshop Channels = Sneakers Corner

Scorett + Jetshop Channels = Sneakers Corner

Publicerat av: Redaktionen

Scorett lanserade tidigare i år en ny e-handel i samarbete med Jetshop, där man vid uppbyggnaden adderade multishopverktyget Jetshop Commerce Channels som gör att man snabbt kan introducera nya siter för andra geografiska marknader, nya varumärken eller nytt sortiment.

Scorett + Jetshop Channels = Sneakers Corner 2Nu lanserar man Sneakers Corner, ett renodlat sneakers-koncept kopplat till samma användargränssnitt som Scorett – ett möjligt steg tack vare Jetshop Channels.

Det var i mars 2018 som Scorett i samarbete med Jetshop lanserade en helt ny e-handel. Sajten är resultatet av ett gediget arbete där Scorett tillsammans med Customer Success Managers och Project Managers från Jetshop, samt formgivare och webbutvecklare från R3 reklambyrå, har analyserat och låtit utforma en sömlös, inspirerande shoppingupplevelse. I utvecklingen av Scoretts e-handel lät man bygga upp Jetshop Commerce Channels – ett multishopverktyg där möjligheten finns att kostnadsfritt öppna fler webbutiker kopplade till samma användargränssnitt. Vid lansering hade Scorett två kanaler aktiverade (scorett.se och hakanssons.se) och under september lanserade man en tredje – Sneakers Corner – ett renodlat sneakers-koncept.

Samma enkla administration – helt nytt utseende
Sneakers Corner har alltså precis samma administration som Scorett, med ett helt annat utseende utåt. Jetshops arkitektur möjliggör att man kan addera separata siter med en egen kundupplevelse, egna betalmetoder och ett eget sortiment, riktade mot olika målgrupper – allt från samma e-handelsplattform.

Utöver webbshoppen sneakerscorner.se finns två fysiska butiker med samma namn och på samma tema – klassiker och det absolut senaste inom sneakermodet. En på Korsgatan i centrala Göteborg och en på Södra Förstadsgatan 38 i Malmö.

– Den e-handelsresa som Scorett har gjort det senaste året – och där vi på Jetshop har fått vara en stolt partner – är ett lysande exempel på hur starkt ett resultat blir när expertis från olika områden samverkar för ett gemensamt mål. Lanseringen av Scoretts e-handel har gått över all förväntan och det är extra kul att se att vi så snabbt och kostnadseffektivt även lanserat Håkanssons och Sneakers Corners e-handel, säger Jetshops COO & CPO Kristofer Hillhammar.

Relaterade Artiklar