Scandic Infra City och RUFF Indoor Golf satsar på hole-in-one
Hem NYHETER Scandic Infra City och RUFF Indoor Golf satsar på hole-in-one

Scandic Infra City och RUFF Indoor Golf satsar på hole-in-one

Publicerat av: Redaktionen

Idag öppnar Scandic Infra City och RUFF Indoor Golf norra Stockholms största golflounge med tio golfsimulatorer från marknadsledande Trackman.

Scandic Infra City och RUFF Indoor Golf satsar på hole-in-one

Satsningen på det nya golfkonceptet grundas i den ökade aktivitetstrenden för sport och hälsa i spåren av pandemin och markerar Scandics och RUFF Indoor Golfs andra golflounge på kort tid i Stockholmsområdet.

Aktivitetstrenden för sport och hälsa har i spåren av pandemin ökat explosionsartat och under 2020 spelades det mer golf i Sverige än vad som någonsin tidigare har gjorts. Fjolårets golfboom ser också ut att hålla i sig och har på senare år demokratiserats och blivit mer än bara en sport, det är ett sätt för att umgås med familj och vänner.

– Hos oss på Scandic Infra City är alla välkomna för att öva på sin sving, eller spendera en härlig stund i golfloungen. Samarbetet med RUFF Indoor Golf är ett perfekt sätt att öka vårt aktivitetsutbud för alla boende på hotellet, men även för alla Stockholmare som är på jakt efter möjligheter till golfspel eller en rolig aktivitet, säger Börre Halbert, Hotelldirektör på Scandic Infra City

– Utvecklingen av tekniken på golfsimulatorer, de senaste åren, har skapat stor efterfrågan på indoor golf. Vi på RUFF vill skapa en kundupplevelse i toppklass och tummar inte på vare sig loungernas design eller spelupplevelse. Vi anser att Trackman är världsledande idag och ger en fantastisk möjlighet till träning, spel och tävling i alla dess former. Att arbeta med ett starkt, professionellt och väletablerat hotell som Scandic Infra City, ser vi som otroligt kul och inspirerande. RUFF Infra city är definitivt något utöver det vanliga som vi ser fram emot att inviga idag, säger Anders Sundin, VD och delägare på RUFF.

RUFF Indoor Golf är ett nytt golfkoncept som grundades 2020 av golfentusiaster i Gävle. Grundpelaren i konceptet är att ge varje besökare en härlig upplevelse där man kan koppla bort vardagen, spela turneringar, träna och möta nya vänner, dvs. golf på besökarens villkor. I loungedelen kan besökare förtära både varm och kall mat och dryck före, under eller efter sin golfrunda.

Med sina tio simulatorer och tillhörande loungedel är totalytan på hela 610 m² och inryms i en av Scandic Infra Citys största konferenslokaler. RUFF Indoor Golf finns även sedan december 2020 på Scandic Ariadne i Värtahamnen, Stockholm.

Relaterade Artiklar