SAS satsar på Sälenfjällen och lanserar två internationella flyglinjer till Scandinavian Mountains Airport
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK SAS satsar på Sälenfjällen och lanserar två internationella flyglinjer från Danmark till Scandinavian Mountains Airport

SAS satsar på Sälenfjällen och lanserar två internationella flyglinjer från Danmark till Scandinavian Mountains Airport

Publicerat av: Redaktionen

SAS presenterar två flyglinjer från Danmark till Scandinavian Mountains Airport.

Man kommer att flyga internationella gäster direkt till flygplatsen från både Köpenhamn och Aalborg.

Linjen från Köpenhamn startar den 22 december och kommer att trafikeras torsdagar och söndagar under vintersäsongen. Linjen från Aalborg startar också den 22 december med trafik på torsdagar jul/nyår-perioden fram till 5 januari och söndagar från 8 januari.

– Vårt samarbete med SAS fortsätter. Det är otroligt glädjande att återigen kunna välkomna SAS danska resenärer till vår flygplats. Korta flyg- och transfertider i kombination med en förstklassig alpin familjeprodukt i både Sälenfjällen och Trysil ger oss en stor fördel på marknaden inom alpin vintersemester. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

SAS satsar på Sälenfjällen och lanserar två internationella flyglinjer till Scandinavian Mountains Airport– Det finns ett stort uppdämt behov av att kunna resa utomlands. Pandemin har gjort att danskarna under en tid haft svårare att åka på skidsemester. Sälenfjällen erbjuder populära resmål för skidälskande danskar och det är fantastiskt kul att nu kunna göra dem lättillgängliga igen med dessa direktlinjer. Säger Anders Bjernulf, vd Destination Sälenfjällen.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>