SAP förstärker affärssystemet SAP S/4HANA med AI
Hem NYHETER SAP förstärker affärssystemet SAP S/4HANA med AI

SAP förstärker affärssystemet SAP S/4HANA med AI

Publicerat av: Redaktionen

SAP lanserar nu en rad nyheter i sina affärssystem SAP S/4HANA och SAP S/4HANA Cloud som gör det enklare att använda AI, robotar och att anpassa appar.

SAP förstärker affärssystemet SAP S/4HANA med AI 2Det gör att företag kan förbättra sitt affärsresultat, automatisera affärsprocesser och göra bättre prognoser. Den nya versionen av SAP S/4HANA Cloud har över 100 nyckelfärdiga automationer för AI och robotisering.

Nyheterna är ett led i SAP:s mål från 2018 att automatisera 50 procent av alla manuella uppgifter i ett affärssystem under de kommande tre åren. SAP S/4HANA Cloud är tillgängligt i 40 länder och på 22 språk. AI används för att utveckla nya affärsmodeller och personifiera produkter och tjänster hela vägen – från design till marknadslansering. Det leder bland annat till snabbare simulering av kommersiella erbjudanden och 40 procent snabbare lansering.

Fördelarna med ökad innovationstakt och val av molnleverantör

SAP S/4HANA och SAP S/4HANA Cloud är de enda affärssystemen som har stöd för olika integrerade hybridscenarier som publika moln, privata moln och egna installationer. Företagen kan gå över till SAP S/4HANA Cloud i sin egen takt och själva välja avancerade processkedjor, grupprapporter, avancerad ekonomiredovisning och central upphandling i molnet – samtidigt som de behåller sina andra affärsfunktioner i befintliga miljöer.

SAP planerar också att varje månad erbjuda releaser av SAP S/4HANA Cloud under 2020. För att ge kunderna ännu större valmöjligheter kommer SAP S/4HANA Cloud kunna köras på Google Cloud Platform under tredje kvartalet 2019 och under fjärde kvartalet också på Alibaba Cloud, Kinas största publika molnleverantör. Det kommer sedan att följas av stöd för Amazon Web Services och Microsoft Azure under 2020.

Flytten till ett intelligent affärssystem på mindre än 90 dagar

Över 10 900 kunder har redan påbörjat övergången till SAP S/4HANA. För att man ska kunna genomföra övergången på mindre än 90 dagar rekommenderas SAP S/4HANA Adoption Starter Engagement. Verktyget ger hjälp tidigt i processen och kan användas av företag över hela världen.

SAP erbjuder nu också sina partner 12 månaders kostnadsfri tillgång till test- och demosystem av SAP S/4HANA Cloud tillsammans med kraftigt minskade priser för inköp av system.

Relaterade Artiklar