HBO Max lanseras i Samsungs Smart TV i Norden
Hem PRODUKTNYHETER HBO Max lanseras i Samsungs Smart TV i Norden

HBO Max lanseras i Samsungs Smart TV i Norden

Publicerat av: Redaktionen

 Från och med idag kommer Samsung Smart TV i Norden ge tillgång till streamingplattformen HBO Max, som drivs av WarnerMedia.

Med den nya plattformen kommer nordborna kunna njuta av en bred samling kultklassiker, allt från Harry Potter, Vänner och The Matrix till Game of Thrones och the Sopranos.

Samt nyare favoriter som Gossip Girl och säsong tre av Succession.

Tittarna kommer även kunna se lokalproducerat originalinnehåll från HBO Max som till exempel svenska serien Lust, och i hela Norden kommer tittarna få tillgång till nya filmer som The Suicide Squad (2021) och Malignant (2021).

HBO Max lanseras i Samsungs Smart TV i NordenSamsung jobbar för att alltid erbjuda så bra bild- och ljudupplevelse som möjligt, för att ge konsumenter en fängslande upplevelse när de ser på TV. Det här samarbetet stärker vår satsning att erbjuda många olika typer av spännande underhållning för hela familjen”, säger Nathan Sheffield, Head of TV and Audio på Samsung Electronics Europe .

Samsung Smart TV är globalt marknadsledande sedan 15 år tillbaka. Produkterna ger konsumenterna ett brett utbud av innehållsappar, inklusive en lång rad streamingplattformar.

Hur du laddar ner HBO Max på Samsung Smart TV

För att ladda ner HBO Max-appen behöver din Samsung TV ha en SmartHub från 2016 eller senare, och TV:n måste vara ansluten till internet. Gå till appbutiken, som finns till vänster i TV:ns hem-meny, leta upp “HBO MAX”, välj applikationen och klicka ”Ladda ner”. Du behöver en prenumeration för att kunna logga in på HBO Max. De som redan prenumererar på HBO Nordic kan använda sina nuvarande användaruppgifter och det tillkommer då inga ytterligare kostnader. Nya kunder kan registrera sig på HBOMax.com.

Relaterade Artiklar