Samsungs Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Samsungs Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik

Samsungs Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik

Publicerat av: Redaktionen

Under Samsungs Unpacked-event tidigare i februari presenterades Samsungs senaste innovationer i form av Galaxy S22-serien och Galaxy Tab S8-serien.

Från och med idag finns samtliga enheter tillgängliga hos utvalda återförsäljare.

Galaxy S22-serien

I samband med Unpacked för några veckor sedan presenterade Samsung sin nya S22-serie i form av tre nya telefoner – Galaxy S22, S22+ och S22 Ultra. Galaxy S22-serien är utformad för att leverera kameraupplevelser på nästa nivå, bland annat genom seriens revolutionerade och nya nattfotografi-funktioner (Nightography).

Galaxy S22 Ultra har inte bara Samsungs mest kraftfulla kamera, utan är också den smartaste. Galaxy S22 Ultra är fullspäckad med nya AI-funktioner som porträttläge och andra intelligenta kamerafunktioner som låter telefonen göra det tunga arbetet. Galaxy S22 Ultra sammanfogar även det bästa av två smartphone-arv genom den oöverträffade kraften i Note-serien och den bästa kameran och prestandan i S-serien, för att sätta en ny standard för premiummobiler.

Samsungs Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik– På Samsung pressar vi oss ständigt för att höja ribban för våra premiumtelefoner och S22-serien är definitivt ett resultat av det. Vi ser fram emot att våra användare får testa dessa nya fantastiska telefoner och därför känns det väldigt kul att samtliga enheter från Galaxy S22-serien nu finns att köpa i butik, säger Oskar Smedstad, produktchef Samsung Electronics Nordic.

Pris och tillgänglighet

Samsung Galaxy S22, S22+ och S22 Ultra kommer att finnas tillgängliga från och med idag hos utvalda återförsäljare och på Samsung.com.

Samsung Galaxy S22 rek. ca pris från 9690 SEK
Samsung Galaxy S22+ rek. ca pris från 11690 SEK
Samsung Galaxy S22 Ultra rek. ca pris från 13990 SEK

Galaxy Tab S8-serien

Idag förlitar vi oss på surfplattor mer än någonsin när det kommer till videosamtal och streaming. Galaxy Tab S8-serien består av Galaxy Tab S8, Tab S8+ och Tab S8 Ultra, och erbjuder både en förbättrad videoupplevelse och förbättrade multitasking-funktioner med smarta lösningar för att jobba med flera appar samtidigt. Oavsett om du vill utforska din konstnärliga sida, spela, skriva, surfa eller varför inte allt samtidigt, har Galaxy Tab S8-serien de rätta surfplattorna.

Galaxy Tab S8 Ultra erbjuder en unik upplevelse med sin stora 14,6-tums Super AMOLED-skärm och 120Hz uppdateringsfrekvens. Den har tunn ram för maximal skärmupplevelse och displayen är inrymd i den tunnaste, lättaste och starkaste designen Samsung erbjudit hittills. Skyddad av en Armor Aluminium-ram som är över 30% mer reptålig och 40% mindre benägen att böjas än sin föregångare.

– En av surfplattans viktigaste funktioner är skärmen och vi på Samsung har tagit det till en ny nivå genom att presentera Galaxy Tab S8-serien, och framför allt Tab S8 Ultra. Den erbjuder extra allt och det känns kul att våra kunder äntligen kan ta del av dessa fantastiska surfplattor, säger Rikard Skogberg, Produktchef på Samsung Electronics Nordic.

 

Relaterade Artiklar