Samsung presenterar utökad Bespoke line-up på eventet Bespoke Home 2022
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Samsung presenterar den utökad Bespoke line-up på eventet Bespoke Home 2022

Samsung presenterar den utökad Bespoke line-up på eventet Bespoke Home 2022

Publicerat av: Redaktionen

Samsung utökar sin vision för Bespoke Home och presenterar nya anpassningsbara designlösningar, uppkopplade tjänster och andra smarta lösningar.

I veckan presenterade Samsung Electronics Bespoke Home 2022, ett digitalt event som visar upp Samsungs Bespoke-sortiment.

Samsung presenterar utökad Bespoke line-up på eventet Bespoke Home 2022

Årets tema bygger på att skapa miljöer och upplevelser i hemmet som går bortom de som konventionella hushållsapparater levererar.

– Bespoke Home handlar om vår vision om att skapa ett bättre liv hemma genom inspirerande design, anpassning och smarta funktioner. I år är vi glada över att kunna bygga vidare på detta genom att erbjuda konsumenter fler sätt att uttrycka sig på, samt uppleva fler uppkopplade bekvämligheter med Bespoke, säger Rikard Fornbäck, produktansvarig för vitvaror på Samsung i Norden.

Expansion av Bespoke Home

I år erbjuder Samsung Bespoke-produkter till hela hemmet, bland annat de helt nya AI-drivna Bespoke-ugnarna som lanseras i Norden under slutet av året. Bespoke-ugnen erbjuder uppkopplade funktioner via SmartThings-appen, vilket gör matlagningen enklare och mer effektiv. AI Pro Cooking kan känna igen ingredienser och anpassa inställningarna därefter, samt bevaka maten medan den tillagas för att minska risken för att den blir över- eller underkokt. Med funktionen Dual Cook Steam kan användare tillaga ångade rätter och ugnsbakad mat med olika inställningar samtidigt.

Utöver produkter för köket, kommer även en ny AI-tvättmaskin och torktumlare som lanseras i Norden under tredje kvartalet. Tvättmaskinen har bland annat funktionen Ultra Capacity, som gör det enkelt att tvätta oavsett hur mycket maskinen fylls. AI OptiWash™ förbättrar resultatet av tvätten genom att använda rätt mängd vatten och tvättmedel beroende på hur smutsig tvätten är, samtidigt som Auto Dispense System doserar tvättmedel automatiskt.

AI-torktumlaren har avancerad AI Optimal Drysom bevakar vatteninnehållet med en förbättrad sensor för att torka tvätten ordentligt. Den styr också automatiskt cykeltiden och temperaturen för att minska risken för överhettning. Dessutom upptäcker fuktsensorn förändringar i fukt- och luftfuktighetsnivån för att justera temperaturen och torktiden för bra effektivitet. Smart Dial-funktionen gör tvätten personligt anpassad genom att känna igen användarens mest använda tvätt- och torkinställningar. Dessutom är tvätt och tork utformade för att fungera som ett par där användare med både AI tvättmaskin och torktumlare kan få sina kläder tvättade, torkade och redo att användas inom en timme tack vare funktionerna Super Speed Washer och Super Speed Dry.

I Norden kommer den nya AI tvättmaskinen och torktumlaren att levereras med Ecobubble, AI Washoch SpaceMax. Tillgängligheten av färger för modellerna kan variera beroende på region.

Ett smartare och mer bekvämt liv hemma

I juni lanserar Samsung SmartThings Home Life globalt. SmartThings Home Life är en uppkopplingshubb som kombinerar sex viktiga hemtjänster: Matlagning, energiförbrukning, klädvård, djurvård, luftvård och hemvård. Med SmartThings Home Life kommer användarna att kunna anpassa hur deras apparater samarbetar för att fylla deras behov.

SmartThings kommer också att spela en viktig roll i Samsungs partnerskapsprogram med den globala teknikledaren ABB för att utveckla en helhetslösning för smarta hem. Detta kommer att kombinera Samsung SmartThings och ABB:s bostadslösning free@home för att ansluta till kundernas befintliga fastighetsförvaltningssystem.  I ett andra steg kommer samarbetet att göra det möjligt för användarna att ansluta en rad olika enheter och apparater för bättre förflyttning av elbelastningen genom ett centraliserat system.

Relaterade Artiklar